11 jan2013
3
Av myrmamman · 0 · 278 visningar · gillad 0 gånger

Läs och ge mig tips!

Hej där.

Min 4 månaders Liam har börjat krångla att sova. Känner att jag har krav på mig att vi måste ha fått in rutiner mu men jag får det nte att funka. Innan har han sovit från 20.30 till 02.00 för att krångla lite och sedan sova till ca 05.30 för att matas. Men så för några dagar sedan så har han krånglat en massa, vi trodde attt det var kanske en tand på g men ingen har synts till än. Nu är han gnällig jämt dag som natt. Jag märker att han inte får tillrekligt med sömn för han är slö mest hela tiden.

Funderar på om det kan vara mitt fel att det blivit så här. Känner nämligen krav på mig från BVC att han måste sova samma tider vilket har gjort att jag väckt honom ibland. Nu funkar inget. Vet in te vad jag ska ta mig till.

Blir så frustrerad när jag inte förmår att tillfredställa honom. Mår uselt med min kropp med. Gick upp från 57 till 73 under graviditeten och nu 4 månader efter förlossningen väger jag 63. Har gått upp 2 kg sedan förlossningen vilket är åt fel håll. I och med detta och att vi inte har sex lika mycket så känner jag mig ledsen och äcklig. Inte äns min man vill ha mig. Pratar med honom om det och han stöttar mig i att gå ner i vikt och lovar hjälpa mig. Men sexet då? Har slutat med mina cerasett och hoppas på en förbättring. Även socker, frukt och kohydrater är förbjudet. Någon som har mer tips? Handlar inte om att gå ner 20 kg utan 8 räcker. Måste bara få tillbaka min kropp!

 

Tack på förhand

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar