17 jul2012
5
Av jenny88 · 3 · 460 visningar · gillad 5 gånger

Längtar!!! :)

Ja nu längtar jag grymt mycket efter bebis! Börjar bli fruktansvärt nyfiken på vad som gömmer sig där inne! I morgon blir det ju ett UL för att se hur "den" usch tröttnat på att säga den, ligger, min man sa igår att ÅÅ då får vi äntligen veta vad de blir men haha icke sa jag har vi väntat såhär länge så får vi vackert vänta de få veckorna som är kvar ;) han blev lite besviken! Men ja tror den har vänt sig ;) känns så iaf! Blir måttligt sparkad under revbenen känns det som! Men det är ju liv HELA dagarna så det känns ju som vi kommer få en som INTE sover alls eller bara inte kan ligga stilla under tiden! :) många som har sagt att nu du är det inte länge kvar, längtar du? Och ja har sagt att det är klart ja längtar det har man ju gjort sen man fick ett plus! Men att ja inte tänkt så mycket för det har ju vart såååå länge kvar hela tiden känns de som men nu är det ju faktiskt v 37 eller 38 beroende på hur man räknar 37+1 iaf :) så ja nu längtar ja!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Av celieh · 11 år sedan ·
4

Har ni väntat så länge på att få veta vad det blir för kön så håller jag med dig, ni kan vänta några veckor till =)

När jag väntade mitt första barn så var han helt galen i magen. Han försökte ta sig ut via naveln flera gånger, han sparkade och bökade och mina stackars revben var jätteömma. Ut kom en tröttmössa!! Nu 16 månader senare sover han fortfarande länge på morgonen. Han vaknar och sover oroligt endast när han är sjuk. Visst är han pigg och springer massor när han är vaken, annars skulle jag bli orolig, men sova det kan han.

Så du kanske får en lugn bebis du också, trots all fart den har i magen.

Av minbaby · 11 år sedan ·
5

joo haha jag tror celie har ganska rätt :D min lilla bökade runt som tusan i magen och hon har sovit hela nätter sen hon var 2 veckor och sover fortfarande jätte bra på nättern! (hon är 16 mån)  också igång på dagarna men jag har inte förstått de där "nya nattlivet" som börjar när man får barn som många pratar om =D 

vaad spännande er lillis kan komma vilken dag som helst ju =)

Av jenny88 · 11 år sedan ·
5
Haha va bra då kanske man får sömn iaf efter den lilla kommit ut ;) det där när den försöker komma ut genom naveln är mest obekvämt tycker ja :p japp nu är de inte länge kvar och ja börjar också bli Nervös eftersom den kan komma närsom :) får väl se i morgon om de lyckas vända den eller om den gjort det själv eller om det blir snitt! Usch vill inte snitt!!! Men men som sagt får se i morgon :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar