23 nov2015
5
Av snuttan90 · 4 · 733 visningar · gillad 0 gånger

låg ämningsomsättning och trötthet

Hejsan ! Plussade för ngr veckor sedan och vår älskade son ska bli storebror i juli. Har varit väldigt illamående och kräkts på morgonen. Har även varit extremt trött tröttare än vad jag var förra graviditeten. Varit på inskrivning hos mvc och tagit rutinprover som påvisar att graviditeten redan gett mig låg ämningsomsättning och jag har börjat äta levaxin. Hoppas tabletterna hjälper snart för sover hur mycket som helst men känner mig lika trött när jag vaknar ! Om en vecka ska vi på läkarbesök och göra ett VUL för att säkerhetsställa vilken vecka vi är i :) längtar efter få se den lille/lilla filuren som gömmer sig där inne ♡ Någon som har erfarenhet av låg ämningsomsättning under graviditeten?

Kommentarer

Av cimk90 · 8 år sedan ·
5

Yeap. Fick hypotyreos med andra barnet.  jag var inte så farligt trött utan frös mer som en tok!  Trött var jag ju också, men tänkte aldrig att det kunde vara på grund utav det. 2-3 månader med levaxin så blev jag bättre, piggare än någonsin :)

Av snuttan90 · 8 år sedan ·
5
Varit likadant här känner inte av det alls nu . Men du äter inte levaxin längre ? @cimk90
Av cimk90 · 8 år sedan ·
5

Sorry för otroligt sent svar men jo jag har fått fortsätta med levaxin :) läkare har sagt att jag kommer få äta det nu resten av livet  typ :)

Av snuttan90 · 8 år sedan ·
5
Okeey jag ska sluta med min direkt efter förlossningen enligt min bm

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar