20 okt2014
7
Av pinknails · 8 · 339 visningar · gillad 0 gånger

Kolla kön..?

Det är en het fråga för dom vi har berättat för att vi väntar barn..

Dom ställer alltid frågan "ska ni kolla kön??" ganska fort och då har vi svarat "vi har inte bestämt oss ännu" (bestämde oss igår kväll och har ul 13.00 idag) så fort dom fått det svaret följer deras "nä, det tycker inte jag att ni ska göra!!!" 

Så känner man "nähä, å vem fan frågade dig?" MITT barn, MIN mage, MITT beslut.. Nu är det ju dock fler saker som spelar in, om det går att se överhuvudtaget, kanske blir som för T när hon var iväg att h*n inte var still för ett ögonblick.. Vem vet?

Och sen den här biten med att folk är såååå himla snabb att börja diskutera vem som ska vara gudförälder.. Det märks på en gång hur dom verkligen drar upp ett inövat tal, ganska roligt att lyssna på men eftersom att vi inte ens vet om vårat ofödda barn ska döpas än eller inte så lyssnar inte jag riktigt.. Sen tycker jag inte att det är en tävling utan det är ett förtroende uppdrag, en ära att få vara gudförälder, inte en vinst..

Kommentarer

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
För oss var det likadant, och fick nästan alltid "försvara" att vi ville ta reda på kön. Bara att vi ville var inte tillräckligt. Dom fick ju bestämma själva när dom väntade barn! (om de har fått barn). Lycka till på ultraljudet! :)
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Skönt att fler haft samma "problem" tycker det är lustigt att andra ska få bestämma egentligen.. Men, jag gjorde som jag ville ;) Eller som VI ville rättare sagt :D

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Ja! Andra ska lägga sig i så jäkla dant i graviditeten och med uppfostran! :/ gick det bra då? Fick ni veta kön? :D får jag fråga vad det är för någon isåfall? ;)
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Allt såg jätte fint ut sa hon som gjorde ultraljudet :D Japp, vi fick veta kön men det kommer få vara hemlighetsstämplat fram till bebis kommer :P hihi.. Åååh vad svårt det kommer bli :D

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Vad härligt att höra! :D åh vad nyfiken jag blev nu :D haha. Jag förstår dig, ska ni hålla det hemligt för familjen och så också? :D
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Japp, det är tänkt så :) Å jag ska klara det :P hehe

Av minbaby · 9 år sedan ·
5
Hihi vi skall också kolla kön och hålla de hemligt för alla.. Just för att alla frågar om vi skall ta reda på och sen nääe man förstör ju hela spänningen men förlossningen.... Jaha.. Men fråg inte då.. Å du behöv inte ta reda på när det är dags för dig! Lycka till bee strong med att hålla hemligheten!
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Skönt att vi är fler som har samma tanke där minbaby :P

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar