31 jul2012
5
Av madde70 · 6 · 472 visningar · gillad 1 gånger

Kärringjävlar....

Herre jäklar så arg jag var idag..Jag,mina tvillingar och mamma var på en cafeteria och det var hur mycket folk som helst..Medan min mamma var och handlade mackor och kaffe så stod jag och spanade in ett bord som snart var ledigt.När dom vid det borde var färdiga så frågade dom om jag ville ha det."Ja tack jättegärna sa jag.Då kommer det fram en gammel gubbe och kärring med sin dotter och hennes dotter.Ja skit samma men massa sketfolk var det.Då sätter sig gubben ner vid det bordet så säger jag till honom"Det bordet var lovat till oss.Nähä du säger surgubben "Vi har stått längre bort och väntat jättelänge på det bordet"jaha sa jag så frågade jag dom som satt där innan igen om dom menade att jag kunde sitta där"Ja det var till er sa hon.Så jag sa till gubben"Tyvärr får ni sätta er någon annan stans.Nej du säger den gamle kärringen"Jag är 88 år och behöver sitta där bättre en du"Du sa jag.Jag är höggravid och klarar inte heller av att stå en längre stund.Då lägger sig hennes dotter på kanske 50 år sig i och säger"ha ha vad är det att vara gravid.Då kokade jag riktigt över och sa"Du din kärrinjävel du har väl aldrig varit gravid.Och då lägger sig den gamle kärringen sig i och säger"Hur kan du säga sådana ord när barn är med"Jo sa jag eftersom ni är kärringjävlar så har jag rätt att säga så..Fyfan vad arg jag var.Tillslut så fick dom ett annat bord.När den gamle subban skulle sätta sig på stolen där så hade jag sådan fruktanvärt lust att dra bort stolen när hon var på väg att sätta sig..Reagera jag fel?eller hade ni med blivit förbannade om någon säger till er att ni kan sätta er här och så kommer några andra och knör sig före..

Kommentarer

Av Nina.88 · 10 år sedan ·
4

haha ja du, jag hade nog reagerat lika :)hatar folk som inte vet vad kösystem är, eller helt enkelt tror att de kan bete sig hur som helst! jag tycker nog att de kan ha visat hänsyn när de ser att du är gravid!

 

Av Linkan · 10 år sedan ·
5
Ha ha hade reagerat precis likadant. Ha ha jävla idioter.
Av AmelieM · 10 år sedan ·
4
Undrar mer när man tappar vettet när man blir äldre. Man ska visa respekt och hänsyn för de äldre. Men det innebär ju inte att dom får rätt att bete sig hur som helst. Tycker att du gjorde helt rätt. Puckade människor borde få höra det oavsett ålder!
Av leolah · 10 år sedan ·
5
Haha... Förlåt att jag skrattar... Men det är helt rätt!!
Av sussie33 · 10 år sedan ·
3

skit bra! Vet inte om jag vågat stå på mig.men arg hade jag blitt och gravid så hade jag nog flygit i luften.............

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Oj. jag hade nog reagerat liknande, svårt att tygla ilskan när äldre tycker att de ska knäppa yngre på näsan. Respekt föder respekt, behandlar man andra illa får man samma mothugg tillbaka, något som vissa äldre missat tyvärr. (Jag reser på mig på bussen, låter äldre sitta osv, tro inte för den skull att någon gjorde det för mig när jag tillbringade ett par månader på kryckor... )

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar