06 jun2012
4
Av glasflickan · 2 · 355 visningar · gillad 1 gånger

Kan msn göra såhär?

Funderar på om vi ha en bra strategi när det gäller bebisens sömn. På dagen sover han när han vill inte speciellt mycket. Och vi försöker få honom att somna runt kl nio på kvällen. Den sover han där tills han vaknar och vill äta och oftast sover ju vi då så han får komma och sova resten av natten med oss. Han är fyra månader. Eller ska jag försöka få han att sova i egen säng hela natten?

Kommentarer

Av Miranda90 · 9 år sedan ·
5

Nu har jag inga barn mer än knodden i magen men jag tycker så här: 

Tycker ni att det funkar bra att han sover halva natten med er? 
Sover han bra? 
Om svaret är ja så är det jättebra! Varför ändra något som redan är bra? 

Däremot om någon av er störs av det (bebisen kanske har ovanan att ninjasparka dig i ansiktet eller vaknar av att du rör dig/snarkar/etc.) så kan det vara dags att fundera på egen säng hela natten.

Av LindaMaria · 9 år sedan ·
5
Vår tjej sover med oss och hon är 6 månader :) På dagarna sover hon i spjälsäng, och ibland sover hon i spjälsäng även på kvällen - tills det är dags för nattmatningen, och få flyttar hon över till oss och sover resten av natten där :) Det finns inget rätt eller fel - ni gör som ni vill och som passar er bäst. Jag tycker inte att det är då himla bråttom med att få dem att sova själva, ser inte vitsen med det alls, om inte barnet själv vill :) Annars är ju det mest naturliga att sova nära sin mamma. Jag har ingenting emot att ha dottern hos oss. Hon är trygg där och så är det så himla mysigt :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar