18 jul2014
7
Av pinknails · 7 · 429 visningar · gillad 3 gånger

Kan inte tiden gå liiite snabbare?

Sitter och väntar på att tiden ska gå snabbare, får väl vänta ihjäl mig då skulle jag tro. Haha!

På tisdag är det dags för första besöket hos BM och jag längtar faktiskt dit! Tro vad man kommer att få för frågor då? Ni som varit iväg får mer än gärna berätta lite vad dom kommer att fråga om och vad vi kommer att prata om på första besöket.

Sen efter det är det väl bara till att längta fram till slutet av augusti/början på september då vi ska dit på inskrivning. Hoppas att älsklingen kan följa med också på det besöket. Efter det är det bara till att hålla sig liiiiiiite till sen är det "lagligt" att berätta. Åh gud vad jag längtar!

Vill verkligen bara att tiden ska gå nu. Hur är det för er? Längtar ni med?

Kommentarer

Av leeliin · 7 år sedan ·
2
Hon kommer prata om kost och motions råd o berätta om det, hon kommer ställa frågor om rök och alcohol vanor sen får du massa broschyrer att läsa med råd i och en bok med ally från befruktning till födsel osv :) vet ej im det är olika men de är det jag gjorde på första samtalet sen frågade hon om föräldragrupp va av intresse och så gick jag 3 nya tideren jag va typ i v14 redan då så fick tid för blodprovs tagning ultraljud och sen nästa samtal :)
Av leeliin · 7 år sedan ·
2
Oj såg att det ej va inskrivningen nu jag har ingen aning om vad som sägs innan inskrivning faktist mitt första besök va ju en inskrivning då jag va i v14 då
Av pinknails · 7 år sedan ·
7

leeliin: ingen fara, nu vet jag ju vad hon kommer att prata om på inskrivningen :P hihi. Kan vara bra att veta det med ju. Grannen är i vecka 15 eller 16 så kan egentligen fråga henne men vill inte riskera att "avslöja" nått än :D

Av Sagasmamma · 7 år sedan ·
5
Kul med besök hos bm. :) ja tiden får gärna gå fortare. Här står de still. Tips är att boka in lite roliga saker då o då så har man de att se fram emot också. Så går de lite fortare.
Av pinknails · 7 år sedan ·
7

Sagasmamma: det ska jag göra, det tråkiga är att jag är timvikarie och jobbar heeeela sommaren, insåg igår att jag är ledig 6 dagar fram till 15/8 :P Men kan ju försöka boka in nått under de dagar jag är ledig.. När jag jobbar är jag alldeles för trött för att hitta på nått, har du lika?

Av HannaA · 7 år sedan ·
5
Det låter som att det är ett hälsosamtal du ska på, det har vi här innan inskrivningen :) minns inte exakt vad man gjorde, men det var väl en del koll på hur man mådde, fysiskt och psykiskt, ja, en hälsokontroll helt enkelt :) jag vet inte om det är det, men eftersom det inte är inskrivningen tänkte jag att det kanske är det :)
Av pinknails · 7 år sedan ·
7

HannaA: tack :) längtar som sjutton till tisdag i alla fall :D

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar