23 sep2013
3
Av Boziz · 10 · 474 visningar · gillad 1 gånger

jävla GTA V!!!!

kÄNNS SOM DE KOMMER I VÄGEN FÖR ALLT!!!!!!!!

 

fick ja skulle jag knäcka skivan!!!

Kommentarer

Av Annlie · 10 år sedan ·
5
Vad tråkigt. Säg ifrån! :) Spelet kom hit i brevlådan idag. Ska nog göra upp lite regler innan sambon får det hehe.
Av Kashmir89 · 10 år sedan ·
7

kan inte annat än fnissa ite smått.. tror vi alla tjejer har detta problem även jag :P kille fick det i förgår gentimot att jag fick handra bebiskläder ;) han spelar det dygnet runt men vi har satt upp regler nu så att inte skolan blir lidande för varken han eller mig då han spelar i sovrummet.. både han och jag är nöjda :)

Sätt krav men inte sjukthårda som bara gynnar dig utan gå honom att föstå att det är för hans skull.. hans jobb kanske blir lidande om han sitter hela nätterna bl.a. :)

Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Vad är detta?
Av Antonocornelia · 10 år sedan ·
5
Min pojkvän har det också men spelar aldrig när vi är hemma samtidigt för han värdesätter den tiden mer :-) bananapa: ett tv spel
Av Linkan · 10 år sedan ·
5
Bananapa. Ett stort spel som hela värden spelar
Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Aha, var tillsammans med en kille en gång som spelade jämt, från han kom hem från jobb tills han lade sig... Jag fixade inte detta omogna sätt.. Jag lämnade honom och har träffat en man :) han skulle aldrig ta i ett tv spel och de är fantastiskt skönt... Jag lider med er tjejer
Av Caline · 10 år sedan ·
5

Oh, jag har liknande problem hemma, men det är datorspel som gäller... Blir GALEN! har fått sätta upp regler, vilket känns urlöjligt att man ska behöva göra det till en sk vuxen karl?!

 

Jag hoppas verkligen att han inser att det inte kommer finnas tid till sånt när bebis kommer...

Av Kashmir89 · 10 år sedan ·
7
Bananapa: man behöver inte vara omogen för att man spelar datorspel eller tvspel. Jag ser det likvärdigt med att läsa, kolla blimamma.se dvs andra hobbys.. klart man kan ta spelandet till överdrift med det kan du med allt :)
Av snuttan90 · 10 år sedan ·
5
Min kille tog ledigt en hel vecka från jobbet för att spela det! Nu har han börjat jobba igen men han spelar ju så fort han kommer hem inget socialt lv med honom längre :(
Av Mujjan · 10 år sedan ·
5

Ge igen då? :P Typ när han väl slutat och vill vara med dig så är du istället helt sysselsatt med något annat? Sen om han börjar prata om det så är de ju bara att dra upp hans tv spelande. :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar