01 mar2013
4
Av swelifestyle · 4 · 473 visningar · gillad 3 gånger

jä*la skiiiiit ='(

jag vet inte vad jag ska ta mig till. hjärtat blöder på mig. 
en av våra goa honkatter har börjat marsa och stör oss nätterna i ända. 
och hon har även gjort en jättepöl på sambons täcke 2 gånger på två dagar. 
men det skiter väl jag i,så länge jag slipper det,men det är just att han slängt ut mogge från sovrummet och det gör ont i mig och sen skyller han på hunden som btw inte ens kommer in i sovrummet då vi har grind som ALLTID är stängd. och sussi är den enda av katterna som hoppar över grindarna. uteslutningsmetoden är ganska enkel här känner jag.

men karln blir så fruktansvärt arg och tar ut det över mig och igår kväll lagom till sängdags så bryter jag ihop fullständigt och bara står och tjuter för det känns som att allt som händer i detta hushåll är mitt fel,  
samt att barnen i afrika svälter. 

jag förstår inte vad jag har gjort honom, han tar inte på mig och hela hans kroppsspråk tyder på att han äcklas av mig. 
jag vet inte, känns som det är dömt att misslyckas. och jag är ärligt talat inte lycklig över att bli mamma då jag inte får nån stöttning eller bekräftelse från honom. 
han har  börjat utebli från MVC besök och UL, jag vet inte känns som det kan kvitta ärligt talat men nu är det lite för sent att backa ur. det skulle han tänkt på för ca 22 veckor sen. 

mår inte speciellt bra just nu. men han verkar inte förstå att hans sätt skadar mer än vad det gör nytta. 

känner mig bara ensam,oälskad och äcklig..... 

Kommentarer

Av swelifestyle · 11 år sedan ·
4

måste tillägga i inlägget att jag INTE oönskar mitt barn.. men det hade vart trevligt om han kunde visa att han kände lika mycket för barnet som jag gör. 

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Vill bara skicka en kram!
Ang katter; de gör lite som de vill. Och de kissar ju inne i protest om de inte trivs av någon anledning. Din sambos humör kan räcka. Vet inte om de är kastrerade - (om inte kan det vara en bra början) men även våra kastrerade katter har dagar nu när solen börjar värma hemmet (och skina in) som de är helt hopplösa, yler och rusar. Skylla på hunden och dig låter bara fegt och dumt. Hoppas du finner en lösning, ljus framöver. 

Av swelifestyle · 11 år sedan ·
4

tack så mycket =) jo vi ska kastrera dom men pengarna räcker inte till det just nu då dom vill ha 1160:- visserligen för 2 så det är ju rätt billigt och då ingår ifs även vaccinering och idmärkning. men det är 1160:- som vi tyvärr inte har så det är väl bara att härda ut.
jo och han är konflikträdd så jag vet inte hur jag ska lägga upp det, men han märkte väl att måttet var rågat igår när jag stog å illtjöt vid sängkanten.kan hoppas att det gick upp ett ljus för han då, för idag nu när han kom hem var han faktiskt på bra humör, vet inte om  det är freda eller om det är något annat.. haha men peppar peppar.  kram

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

håller tummarna! Åh det var billigt, vår kastrering av honan kostade 1500kr, och hanen 500kr :-P då var de redan vaccinerade innan... 
 

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar