10 mar2013
5
Av jenny88 · 5 · 413 visningar · gillad 1 gånger

Jag vill ha ett barn till!!!

Ja, jag vill ha ett barn till!!! NU! :p är verkligen jötte sugen på det! Elvira är ju dock bara 7 månader så ja lanske får lugna mig en aning ;) men jag skulle verkligen kunna tänka mig att börja i "verkstan" nu! ;) för tänk OM det tar 2 1/2år igen?! :/ maken har dock blivit mer lättarbetad med tanken på 1 till så det är ju bra iaf :) Elvira då, jo hon är ju som sagt snart 7 månader (den 20) hon är verkligen den största lyckan i mitt liv en riktigt go å glad tjej :) man ler ju ungen hela dagarna med alla hennes påhitt ;) hon försöker komma upp i krypställning nu, det går inte gör bra för henne och hon har tempramet så hon blir så arg när de inte går som hon vill ;) mem det dröjer nog inte förens hon är överallt :p älskade unge :)

Kommentarer

Av mira_l · 11 år sedan ·
5
Sött men att du orkar jag kom ihåg att jag inte ens var bra där nere efter förlossningen då när min lille var 7 mån..blev bra först när hon var ca 1 år...Men nu är hon 2,5 år och väntar mitt andra barn , det är fördelar och nackdelar med att vänta lite längre på nästa och eller få tätt så det är ju som man känner och om det går att bli gravida igen...men jag önskar dig lycka till kram ;)
Av denisepelle · 11 år sedan ·
4
mitt första dotter var sju månader när jag vart gravid med nr två. dotter nr två var ett och ett halft när jag vart gravid med nr 3. Jag tycker det känns bra att ha barnen tätt. :) Lycka till!
Av sara_85girl · 11 år sedan ·
3

Mina söner är snart 3 och 1 år. Nu är jag i vecka 17 med en liten :) så det kommer bli ca 1,4 års skillnad på dom minsta.

Än så länge kan jag inte säga hur det är med barntätt inpå men med två års skillnad tycker jag är bra iaf :) jag får sån otrolig "hjälp" av äldsta grabben som hjälper till så mycket han kan :)

Sen tycker jag nu att det är lite tungt att vara gravid och ha en liten då jag inte orkar så väldigt mycket :/

Jag har alltid vart redo för ett till barn väldigt tidigt. typ på förlossningen :P men min man har fått "bestämma" när vi ska skaffa fler då han vet att jag vill ha så tidigt :) sen vet jag ju att han tycker att ca 2 års skillnad är bra så jag behöver ju inte vänta flera flera år.Vart ju överlycklig när han sa att jag skulle ta ut kopparspiralen för ca 22 veckor sen :) Han vet även att jag vill ha fler barn än 3 st men vi får se hur det går. jag är såå nöjd med mina snart 3 barn så :)

Prata med mannen din, det är ju ändå 9 månaders väntetid :P

Lycka till  !

Av denisepelle · 11 år sedan ·
4
mitt första dotter var sju månader när jag vart gravid med nr två. dotter nr två var ett och ett halft när jag vart gravid med nr 3. Jag tycker det känns bra att ha barnen tätt. :) Lycka till!
Av jenny88 · 11 år sedan ·
5
Där "nere" har det varit bra sedan hon va 3 månader så det är inget problem för mig, så det har jag nog haft ganska tur med ;) inte så att ja måste precis nu, är bara rädd att det tar lång tid innan man ens blir gravid igen :/ och en förlossning till är jag inte rädd för, bara rädd för att det ska bli panik under tiden och så har jag inte så stor list att krysta i 8 timmar igen nästa gång, inte ha värkar i 36 timmar heller för den delen men andra förlossning brukar ju gå lättare så det får man ju hoppas på ;) mest tänker jag på om barnet inte skulle må bra efter förlossningen det va hemskt!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar