15 maj2015
2
Av Julieaette · 0 · 310 visningar · gillad 3 gånger

jag hinner knappt med

Det är så mycket nu så jag hinner knappt med lillstumpan som inte är så lite längre sa att snart mamma får vi träffas och ingen kan bli gladare än jag för dom sista tio åren har tagit på mig Gunnar som varit min man i alla liv förd det här har i smyg tagit hand om lägenheten som jag bodde i så jag skulle få den tillbaka när allt var över och det verkar så att marodörerna är ifrån min kropp nu. do fall på eget grepp.

tom vill inte ha fler barn han har redan fyra men han har jobbat så mycket så han har missat så mycket av tjusningen med barn som växer sedan i min familj tar vi ansvar 50 50 och et är nog inte så vanligt. men ack så viktigt.

så vi får se hur det blir med dessa ungar jag tar ite ut något i förskott. det är fina förldrar jag har till dom om jag blir en surrogatmamma. så som det ser ut nu får vi inte platts i våran trea so jag är rotad i .Idag har jag köpt en hel burk med smågodis så jag tycker synd om er som bara har morötter hemma men köp dipp till dom så blir det riktigt gott eller kipps om det skulle smaka det är ju ändå lördag. kram tills dess

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar