22 maj2015
2
Av Julieaette · 0 · 329 visningar · gillad 4 gånger

jag har ringt bm

Nu på morgonen gick jag och väntade så att telefontiden skulle börja hos bm så jag kunde beställa en tid och hur det nu var så var hon fullbokad till 10 juni men när bm ville ge mig en annan första gången blev det stopp någonstans så min ringer måndag tisdag.

Det tyckte jag var skit bra hon kanske sa något eller så fick jag hjälp från någonstans för jag tror inte på tillfälligheter när det gäller ungarna i magen. Jag var hemma i natt och det var skönt

så nu ska jag köpa mig en dator som inte kronglar med mig som fungerar när jag vill och inte när mitt ex vill. han får den här. så det ordnar sig till det bästa överallt tycker jag det är så skönt när det går ens väg och inte krongelfia är ivägen för det är hon ofta tycker jag. 

har ingenting att tillägga just nu det är bra allting men bara när jag är i stillhet. värken i ryggen hade jag gärna sluppit men den som väntar på något gott, jag är ganska säker på att jag tar hand om dom två som legat längst i magen.

Det eller en utbildning det är den stora frågan. barnen går ut i djur riket annars och där behövs dom jag har inte fått tillräckligt tydliga svar vad dom vill ännu. dom vill det alla tycker är bäst.Kram på er

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar