22 mar2013
4
Av susse90 · 1 · 574 visningar · gillad 0 gånger

IRRITERAD!!

Först tappade de bort Janinas ansökan på förskolan om hennes start (dock är den tillbaka nu)
Sedan när jag ifrågasatte detta i morse tackvare att hon har syskonförtur men då sa C att de tänkte ta in lite barn före sommar uppehållet pga att de behövde det eknomiskt, Men vem tar in barn någon veckan innan det långa sommaruppehållet? Och det resulterar ju i att Janina inte kan börja fören Januari nästa år fast hon har förtur.
FÅR man göra så??
Är det någon som vet?
Jag tänker iaf kontakta högre chefen om det hela, för jag tycker inte att det får gå till så och framför allt inte när vi lämnade in ansökan nästan ett år före och hon ska få gå före i kön!
Jag är irritarade som bara den.
Men visst det spelar ju inte oss egentligen någon roll då vi hade tänkt ha henne hemma för det mesta till Januari men nu vill hon ju alltid vara kvar på förskolan med Julia, så det är såklart vi vill hennes bästa.

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Vet faktiskt inte vad som gäller, beror lite på vad för regler kommunen har men det verkar ju underligt. När hade ni önskat förskoleplats? om ni önskat straxt efter sommaren låter det verkligen konstigt att de tar in andra barn innan så ni får börja senare - när ni faktiskt har förtur. :-(
Själva har vi inte sökt plats tiill vår son än, finns ingen förskola här som vi vill ha honom på, hoppas vi lyckats flytta innan det blir akut, för jag måste ändå vara tillbaka innan han är 11 månader och vi får tidigast plats i den här kommunen när han är 1 år och 3 månader - och vår kommun saknar dagmammor så en flytt är ett måste för att lösa situationen i vår hur vi än gör. :-P 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar