16 dec2011
5
Av ana-s · 2 · 829 visningar · gillad 0 gånger

Inte så långt kvar nu! (magbild)

Nu är det inte så långt kvar! Vecka 32 nu, om jag går hela tiden så är det 8 veckor kvar. hoppas jag kmr få lite tidigare (ligger lite i släkten), men förbereder mig på att gå över tiden minst en vecka, då kan det bara bli bättre :)

Har inte så farligt mycket sammandragningar/förvärkar, kommer då och då bara. däremot är foglossningen ganska jobbig nu, men värst är fötterna! gör så sjukt ont i dom hela tiden, känns som om jag går på bara skelettet i fötterna, och att allt som ska skydda under är borta. hade problem med detta redan innan graviditeten, men nu är det outhärdligt nästan. någon som känne rigen sig?

Var hos BM igår, och vår lilla pojke växer som han ska. jag var lite orolig eftersom jag inte gått upp nåt på flera veckor. men hon sa att kurvan ser bra ut och att han tom. ligger lite över medel. Oaja då tänkte jag, han ska ju ut också. Själv är jag väldigt "liten", knappt 160 lång, och smala höfter, är orolig för att intre kunna föda naturligt och att dom måste ta ut honom med kejsarsnitt. min mamma kund einte föda något av sina 3 barn naturligt eftersom hennes bäcken var för smalt. skulle bli riktigt ledsen om jag var tvungen att göra kejsarsnitt, vill inte gå miste om en naturlig förlossning, trots smärtam etc. 

Nåja, magen är stor som bara den nu, och han e fortfarande mycket aktiv, vänder och snurrar på sig, verkar inte ha fixerat sig ännu^^ LÄngtar så efter honom!! :D

Kommentarer

Av tea · 11 år sedan ·
4
Är med i vecka 32 :) Väntan börjar bli outhärdlig ^^ Det med dina fötter kan vara hälsporre, jag hade det för några år sedan och det behandlades med värktabletter och särskilda skor, ilägg osv. Lycka till! :)
Av liro · 11 år sedan ·
4
Ett högt SF mått behöver inte alltid betyda att bebis är stor...mitt mått låg på det övre strecket hela tiden,och några veckor innan förlossningen stack det iväg rakt upp,så i vecka 38 låg det på 40 cm. Men ut kom en normalstor pojke på 3770 gr och 50 cm. Så bara för att måttet är högt är det inte säkert att ditt barn är det...så det är dumt att oroa sig i onödan...jag oroade mig en hel del för det jag med,så jag vet att det inte är så lätt att låta bli... Men lycka till vidare i graviditeten,och så hoppas jag att du får en fin förlossning... :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar