18 dec2012
5
Av wish4achild · 4 · 708 visningar · gillad 0 gånger

In och ut till förlossningen

Jag har en del problem med graviditeten (foglossning och nu massa sammandragningar med smärta i både rygg och mage till och från) och åkte in vid 6-tiden till förlossningen för en kontroll. Allt var "normalt", så klart eftersom smärtan försvann när jag var där, även om det var en hel del sammandragningar. besvärligt. Fick medicin och är hemma igen nu.

F-kassan försöker få mig att jobba men förlossningen sa att jag inte kan jobba, risken finns att bebisen kommer för tidigt i så fall. Men som sagt, allt är normalt ändå. Har massa sammandragningar och hemsk foglossning. Vill att det ska bli mars nu ju! Vill att det här ska få ett slut (men vill  inte att bebisen kommer för tidigt)  så att jag slipper ligga som en porslinsdocka i sängen..

Suck... 3 mån kvar!

Kommentarer

Av Theos · 11 år sedan ·
3
Håll ut. Sen har du bäbis hos dig. Hoppas allt går bra. Lycka till.
Av DragaK · 11 år sedan ·
4

kan du inte sjukskriva dig? Om en läkare anser att du inte ska jobba har väl FK ingen rätt å säga nått eller??? stackaren...hoppas du blir bättre

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Hoppas läkarna på förlossnin/gyn skrivit bra sjukintyg - om det finns risk för prematur förlossning ska du ju självklart inte jobba. Lycka till nu!

Av wish4achild · 11 år sedan ·
5

tack! <3 Jag är sjukskriven pga foglossning, men nu bråkar det även med sammandragningar. Foglossnings-intyget är under utredning, och blir nekat från 27 dec om inget annat händer... Men jag tror att jag kommer få bli hemma.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar