03 jan2013
3
Av Minbebbe13 · 3 · 624 visningar · gillad 4 gånger

Igångsättning ?

Hej.. Är i V40+3, och har hela tiden fått höra av läkarna att bebben är stor, idag var vi på ytterligare ett ultraljud samt gyn undersökning. För att se om han är ovanligt stor. Bebis väger ca4400g och mår toppen. Därför gör man ingen igångsättning ännu. Men på gyn undersökningen så bökade hon (doktorn alltså) runt lite för att få igång starkare värkar snabbare. Hon kunde känna att det mjukats upp, och att jag var påväg att öppnas. Öppen en cm typ. När vi kom hem från sjukhuset förut så hade jag börjat blöda, vilket skulle vara normalt Sa hon. Min fråga är, är det nån som varit med om liknande? Hur lång tid kan det ta innan det sätter igång? Hon sa att hennes beröring i livmodern skulle skynda på det lite.. Och visst känns det mer just nu ikväll än vad det gjort innan.. Nu vill jag verkligen att de ska komma igång.. Längtar ju så! //förväntansfull

Kommentarer

Av Eman83 · 11 år sedan ·
2
Hej, Låter som du beskriver en hinnsvepning. Jag ska få det imorgon (v 40+1). dom säger att om den lyckas så startar förlossningen inom 48h. Jag håller tummarna för att det fungerar för oss båda. Blev igångsatt förra grav och vill slippa det!
Av MammaTillWilde · 11 år sedan ·
4

Hejsan! Det är nog väldigt olika det där. Jag gjorde två hinnsvep, men ingen lyckades.. Var då öppen 1,5 cm när min BM gjorde det första gången. 
Fick bara sammandragningar. Men jag hoppas de lyckas för dig!! :)

Av Minbebbe13 · 11 år sedan ·
3
Hoppas verkligen det kommer igång snart.. Det var säkert hinnsvepning som gjordes, fast hon sa mer: hjälpa till så gott jag kan. Hmm.. Har haft lite kraftigare mörkare blödningar nu på kvällen. Ska lägga mig för att sova nu, och hoppas att jag vaknar inatt utav smärta!! Konstigt att man längtar efter smärta egentligen :) Hoppas det går bra för dig eman83 imorgon, spännande att höra din upplevelse. Lycka till!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar