11 nov2011
5
Av ana-s · 2 · 526 visningar · gillad 0 gånger

ibland vill man bara skrika, högt och länge

Känner mig fruktansvärt frustrerad, ensam och ledsen just nu, känner att jag måste få skriva av mig lite!

Har en liten fnurra på tråden med sambon just nu :( avskyr när vi har grälat och stämningen som blir efteråt, är så himla känslig för det i vanliga fall, blir ju inte direkt bättre av alla gravidhormoner! Förstår inte ens vad jag sa fel riktigt, eller varför han blev så arg på mig..... Kanske är det som gör mig mest ledsen? 

Ovanpå allt sover jag jättedåligt och har gjort det hela veckan. Har världens rethosta (som tack och lov börjar bli liiiite bättre), och dessutom har sambon snarkat som bara den. Så det har blivit att jag stiger upp och ser på teve, och lägger mig först när jag är helt slut, oftast på småtimmarna. Stiger dock ändå upp tio i 7 varje dag med sambon.

Avskyr att bara gå här hemma! blir tokig av det och det är så sjukt ensamt och långtråkigt. Visst försöker jag hålla mig sysselsatt, men ändå. Dessutom har i ju flytten nu i börjav av december. Jag är ju gravid och får inte bära för det, och sambon har ju gjort illa ryggen. Känns som ingenting går min väg just nu! :(

Usch vad gnällig jag känner mig, men ibland måste man få gnälla av sig och tycka lite synd om sig själv.... :(

Kommentarer

Av Bumbi · 12 år sedan ·
5

Usch, vilken trist dag. Hoppas att det blir bättre flyt idag och att ni blivit sams igen :) Gnälla ska man då och då så att det känna lite bättre, och det är inte tabu att tycka synd om sig själv - vi alla gör det då och då :D Vad kul att ni ska flytta, jag älskar att flytta. Tänk sedan när allt är klart och det bara är pyssel kvar :D Just moven kanske en vän, eller någon familjemedlem kan hjälpa till med? Kram

Av miss-emma · 12 år sedan ·
5

Känner igen mig! känns som alla hormoner gör att man är som ett stort sår -alla känslor runt omkring mig suger jag åt mig!

Är sambon på dåligt humör så blir jag det, allt runt omkring tar jag till mig....

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar