05 jan2013
5
Av maddeN92 · 4 · 397 visningar · gillad 0 gånger

Hunger!!!

Kan inte fatta att jag varit så hungrig idag! Var på Ica och de kändes som jag skulle köpa upp hela butiken ! xD ena dagen vill man inte ha någonting att äta och andra dagen är man sugen på precis allt möjligt ! Det är farligt att gå till Ica för min del sådana dagar;) tur så blev de ett rätt så nyttigt köp i alla fall. Dock råkade det slinka ner en och annan onyttig sak men tycker man måste få unna sig på helgen iaf , och även passa på när man har matlust ?!(a) ska iaf mysa till det med lite dipp och grönsaker senare!! Jammiieee!;)

Kommentarer

Av lini · 11 år sedan ·
7
Haha ha du fått nå cravings då? ;) ja ha slutat va jättehungrig å de känns bra. Bli en vanlig måltid å nå frukt nån gång sådär. Barnet ta ju mer plats så då får jag mindre lust å äta mycke :) men jag känner igen känslan du har sen tidigare veckor :)
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Haha ja tur jag inte är ensam;) ja de är inte lätt å gå hungrig och då blir jag bara grinig!;) men jag hoppas jag slipper denna hunger snart ;) har haft mkt illamående tidigare så måste passa på och gotta mig haha
Av kanskebebis2013 · 11 år sedan ·
5

Åh dipp och grönsaker var ett bra tips för ikväll, så gott ju! =)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Ja de är riktigt gott och inte så onyttigt och de är ju bättre än chips:))

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar