09 nov2010
4
Av lufs89 · 0 · 441 visningar · gillad 0 gånger

Hundpiss och tvätt...

Jag kom precis upp från tvättstugan. Tog med mig hunden ner, det känns tryggare så. 

När jag kommer ner i tvättstugan har någon lagt ut mina kläder från torkrumet. Av någon anledning har de missförstått att de ska använda den andra, tomma, torkrumet. 

Så när jag står där och tittar ner på mina fuktiga kläder inser jag att min hund står och pissar bredvid mig. En hel sjö med kiss. Jaha då var det väl bara att torka upp det då och sen tvätta om mina kläder eftersom att de nu luktar mögel. 

När jag lägger in kläderna för en andra vända inser jag att tvättmedlet kommer att ta slut och att jag kommer behöva gå och handla i regnet för att kunna tvätta all annan tvätt som behöver tvättas. 

Till saken hör att jag inte har sovit någonting i natt p.g.a ständig akut hunger, som jag drabbas av näst intill varje natt. Och när klockan blev 6 på morgonen tänkte jag att det inte fanns någon mening att gå och lägga sig. Då tvättstugan började vid 7. Min sambo höll inte med och somnade som en stock. Vilket nu kommer resultera i att jag kommer behöva tvätta hela dagen,ensam. Gå ut med hunden samt handla tvättmedel i regnet. Utan en enda timmes sömn. 

Jag vankade av och ann i tvättstugan i en halvtimme för att den skyldige skulle komma ner. Men denne dök inte upp. Vilket inte gjorde någon skillnad eftersom att jag aldrig vågar ryta ifrån i alla fall. Jag hade bara önskat en trevlig dag och gått in i hissen och mimat "jävla kärring" för mig själv. 

Jippe.... Livet är så kul...

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar