23 jul2012
5
Av madde70 · 2 · 475 visningar · gillad 2 gånger

Höstväder!

Usch!Idag är det ett riktigt höstväder ute med regn och blåst.Man blir ju inte direkt piggare av ett sådant väder heller.Pojken i magen är pigg iallafall:)Kan nästan tro att jag har en bläckfisk i magen,sparkar på tio ställen samtidigt:)Ja imorgon är jag inne i vecka 35 så jag har faktiskt packat ner bebisens kläder i bb väskan idag.Förhoppningsvis hamnar jag aldig på bb utan får åka hem efter några timmar..

Fortsatt trevlig dag!!

Kommentarer

Av varginnan · 10 år sedan ·
5
Jasså optimist :-) mina 5 sista barn har jag varit kvar mellan 6- 17 dagar! Man tycker ju att man kan det där med barn , men det har varit blandad kompot med orsaker, allt från att barnen har gulsot å taskigt blodsocker till datpositiv å att jag gjorde kejsarsnitt å fick infektion! Så de sista 2 barnen packade jag för 1 vecka å kommer att göra det dennagång också, så får jag bli glad om jag får åka hem tidigare, istället för att bli besviken som man blir!! Hur är det med bebisen, ligger han rätt nu eller har du fått tid för vändning? Kram på dig
Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Ja jag kanske är för optimistisk vad det gäller att åka hem direkt:)Jag fick åka hem direkt med andra barnet,men så behöver det ju så klart inte bli nu..Jag hatar verkligen att ligga inne:(Nej killen i magen snurrar fortfarande runt som en galning,Nu är jag ju inte mer än i vecka 35 i morgon så den har väl ett tag till på sig att vända sig rätt.Men som du säkert läst innan så hoppas jag på ett palnerat kejsarsnitt:)Kram på dig!!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar