13 aug2012
5
Av madde70 · 4 · 538 visningar · gillad 1 gånger

Hoppas hoppas hoppas!

Var hos bm idag Räckte att jag bara såg henne så brast allt..Jag satt och grina i halvtimme då hon sa"Madeleine så skall du inte må nu ringer jag och pratar med Maria aurora som det heter på näl.Dom hade tyvärr semester men var tillbaka imorgon då dom skall ringa mig:)Eftersom jag mår så dåligt och inte får någon sömn på nätterna så hoppades även min bm att dom skulle kunna ordna igångsättning för mig om någon vecka:)Som sagt om jag skall gå så här en längre tid till så kommer jag inte ha någon ork kvar att föda.Förra måndagen jag var där låg hb:t på 108 och idag var det på 103:(Äter ändå 2 niferex.Tur att jag inte lydde bm råd förra veckan att trappa ner till 1 niferex..Har ni varit med om att hb:t varit så lågt i slutet av grav??

Kram på er

Kommentarer

Av juliet · 11 år sedan ·
3

Jag håller tummarna för dig att det ordnar sig uch vad tungt det du går igenom.

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Tack snälla juliet

Av Tinat · 11 år sedan ·
4

Hoppas att du får tid för igångsättning, man ska inte behöva må hur dåligt som helst, kan varken var bra för dig eller pojken, håller tummarna att det går bra för dig.

Av varginnan · 11 år sedan ·
5
Håller alla tummar i världen på att du får prata med auroran fort och att de sätter igång dig snart! Vad skönt att din bm lyssnade på dig! Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar