15 aug2013
5
Av MammaMalda · 8 · 398 visningar · gillad 2 gånger

Hjartat..

Lag imorse och bara njot, kanded smulan sparka o ha sig. Men det var en sak ja tyckte var lite konstigt, de var nagot som typ "tickade" i magen, typ som om att det var hjartat. Men man kan val inte kanna sin bebis hjarta med handen genom magen?? Antagligen inbilla ja mig, men de kandes som det, det var en laskig men anda cool kansla. Ja bad Johan lyssna pa magen men han var ju helt i koma, sa de var ju inte mycket till hjalp haha.. 

Kan inte sova sa djupt langre pa natterna, antingen drommer jag mardrommar om bebisen eller sa drommer ja onda drommar, sa som om att ja roker och tycker att det ar jatte gott, eller att jag har blivit kidnappad. Jatte jobbigt, hoppas detta avtar snarast. 

Hoppas ni far en underbar dag! Kram

Kommentarer

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Bebis hade inte hicka då? :) hihi.
Av MammaMalda · 9 år sedan ·
5

Hmm ja de kanske det var, men det var ju ett aterkommande ljud. HAha men vad gulligt om den hade hick attackk hihi :)

Av almqvist · 9 år sedan ·
5

Det var nog säkerligen hicka =)

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Annars har du pulsen på magen, kanske den du känner ;)
Av Cissii13 · 9 år sedan ·
7
Jag tänkte precis som Bananapa skrev: Det kan ju vara din egen puls du känner ;) Det gör jag också och jag är inte gravid ;)
Av MammaMalda · 9 år sedan ·
5

Ja de kan de ju kanske ocksa vara, men jag kanner den inte langre. Var jattekonstigt iaf! Hoppas ju mest pa att det var hicka, for da e de ju supergulligt hihi :) tack for svar!

Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Min son hade hicka minst en gång om dagen, känns som en "puls", men den finns inte där hela tiden, utan försvann kanske efter ca 10 minuter (för att komma tillbaks efter 4 timmar :P )
Av MammaMalda · 9 år sedan ·
5

Jaha, men vad roligt, da kan det nog vara hicka smulan hade da. Sa gulligt!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar