13 sep2013
5
Av Kurtan · 0 · 463 visningar · gillad 0 gånger

Hej igen

Inser att det var ett tag sedan jag var aktiv här. Kan ju skriva lite.

 Är nu höggravid och i vecka 35+2, och ja, det är både lätt och tungt. Inte så stor som alla andra verkar vara, när jag var på föräldrakursen såg alla så stora och runda ut, men också ganska vätskefyllda i kropparna, vilket jag har sluppit hittills. Känner mig smalare än någonsin, om än stor i vissa lägen.

 Just nu idag är det inte så kul. Har åkt på en hemsk förkylning och varje gång jag hostar läcker jag nästan, vilket händer och jag orkar knappt bry mig, bara att springa på toa och byta trosor, igen. Saknar min pojkvän, men han får jag inte träffa förrän imorgon, och jag som behöver honom. Känner mig alldeles yr i skallen.

 Men jag har varit duktig och ordnat upp massor i lägenheten, även om den fortfarande är KAOS!! Behöver verkligen all hjälp jag kan få nu, vill bara vila, och min kropp ber om det. Imorgon blir det lite 5-årsfika för min lillasyster. Så hoppas jag mår bättre imorgon.

 Nä, nu aj min rygg. Ska upp och kissa lite, hämta lite glass och fortsätta kolla på "En unge i minuten", eller kanske någon film. Men allt jag vill fokusera på nu är faktiskt det som kommer ske. Kan inte koncentrera mig så mycket på annat. Fast aj, mitt huvud, vill bara sova, men det går verkligen inte.

 Blä. Längtar nu verkligen tills att bli frisk, göra klart allt, vila och föda ut denna skapelse och sen bara vara. Tack!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar