24 apr2013
5
Av jenny88 · 5 · 396 visningar · gillad 0 gånger

gynakuten

Ringde in idag då ja har fått otroligt ont på höger sidan i magen :( började igårkväll! De ville att ja skulle komma in för å se vad som orsakar det! Så nu sitter ja här i väntrummet å är allmänt likgiltig känner ja :/

Kommentarer

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Stackare! Hoppas du får den hjälp du behöver!! Läste att du haft 4 mf ;( har de gjort någon utredning på er? Har själv haft tre men de hittar inga fel, man är otroligt tacksam för de barn man har fått men jag är inte hel, vill så gärna ha en till. Hoppas de löser sig för dig och att du någongång får ditt önskade barn "styrkekram"
Av saraarkbark · 9 år sedan ·
5
Hur gick det?
Av jenny88 · 9 år sedan ·
5
Har inte kommit in än, men de varnade för lång väntetid när ja kom :/ jag har endometrios, enda de vet som kan vara problemet! Just nu känner ja bara att det räcker alldeles utmärkt med min lilla dotter :) orkar inte ha det såhär! Vill jätte gärna ha en till men någon gång räcker det med besvikelser också!
Av jvsm · 9 år sedan ·
5

Usch stackare, hoppas det ska bli bra snart så du får lägga det här bakom dig. kram!

Av jenny88 · 9 år sedan ·
5
Har iaf vart inne nu, och de ser ingen graviditet i livmodern, däremot ser det konstigt ut i ena äggledaren eller äggstocken eller hur han sa! Så får va kvar på prover å så, så det inte sitter där ist!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar