19 sep2012
5
Av madde70 · 2 · 577 visningar · gillad 1 gånger

gröt i huvudet..

Mjölk i brösten och gröt i huvudet är preicis vad jag har nu;)Usch vad det känns som det är mycket och hålla reda på och tider att passa.Det är tandläkartider,föräldrarmöten utvecklingssamtal,bvc osv.Något att göra varje dag känns det som och jag med mitt minne med.Jag har blivit mycket duktigare med att skriva ner allt i almanackan iallfall;)Alla  mina fyra barn har verkligen växt nu efter lille Riwer kom.Även fast tvillingarn avlöst varandra i trots:)Undrar om dom kom in i trotsåldern bara för lillen kom?Kanske att dom blev stora för fort..På tors.har  barnen studiedag då tänkte jag ta med mig alla barnen till badhuset.Man känner änna att dom blivit lite åtsidosatta efter han kom.Vill ju att dom med skall få göra något roligt nu.

Det är helt undebart att ha fem barn att älska och ta hand om men det är inte lätt alla gånger.Ofta man känner sig misslyckad att man inte riktigt hinner umngås med dom som man vill:(Blir nog bättre när Riwer blir lite större och jag lite piggare:)

Nu skall jag gå och väcka dom stora barnen.Min dotter på fyra år sover så fruktansvärt dåligt och har nästan alltid gjort.Inatt låg hon vaken mellan 01.30-03.30 så är det nästan varke natt att hon vaknar och ligger vaken flera timmar:(Inte konstigt att hon ofta är grinig på dagarna..Vad skall man göra?Ibland funderar jag på sömntabletter samtidigt som jag tycker det är tragiskt att ge det till ett litet barn:(Men sömnen är ju så viktig för att kunna fungera..

Ha en trevlig dag!!.

Kommentarer

Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

sover hon middag fortfarande? Du kanske ska ta bort middagsluren isf? Vad säger bvc? Inte kul för vare sig henne eller dig :S

Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Hon sover inte middag längre och är igång hela dagarna.Ja det är jobbigt för hela familjen och det är inte roligt att alla skäller på henne heller för att hon blir så grinig på dagarna:(

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar