18 feb2015
4
Av Nealinne · 5 · 360 visningar · gillad 0 gånger

Gravid? Inte gravid?

Hejsan!

Jag är inte mamma själv. Men jag har fått misstankar om graviditet. Tidiga tecken. För tidigt för att kunna förlita mig på ett test. Därför vänder jag mig hit därför att de flesta här känner till sina egna symptom i tidiga graviditeter. Ta en titt på min lista av "symptom" och säg vad ni tror. Tror ni att jag kan vara gravid eller inte?

1, en riktigt otäck halsbränna

2, mitt sötsug försvann ut genom fönstret 

3, ömmande bröst. Aj 

4, Gråter av allt

5, hungrig hela tiden

6, sist men inte minst så har jag fått besök i trosorna av 4 små söta blodfläckar

Så vad tror ni? Jag själv är lite rädd då jag bara är 18 år gammal :/

Kommentarer

Av hannah86 · 8 år sedan ·
7
Det kan lika gärna vara mensen som är på väg.... Svårt att veta vilka symptom man får... Jag hade inga symptom alls innan jag fick plus
Av angel-l · 8 år sedan ·
5

Jag hadde inga symptom innan jag plussade denna gången. men när ska du ha din mens? symptomen för mens och graviditet brukar kunna vara snarlika så skulle inte förlita mig på dem. tycker du ska ta ett test. vänta tills din mens är sen och gör ett test så får vu ett svar :)

 

Av Cissii13 · 8 år sedan ·
7
Tidiga gravsymptom är typ exakt likadana som symptom man har vid mens! Så man kan omöjligt veta innan man kan testa. Själv hade jag maaassa tecken de gånger jag inte var gravid, men när jag väl blev gravid så fanns inga tecken alls :-)
Av Nealinne · 8 år sedan ·
4
Jag tackar för era hjälpsamma svar. Min mens är extremt oregelbunden så jag kan aldrig riktigt veta när den ska dyka upp
Av Cissii13 · 8 år sedan ·
7
Usch jag känner igen det där, har själv oregelbunden cykel (allt mellan 28-68 dagar). Riktigt frustrerande ibland, men när man inte vill ha fler barn är det ju rätt skönt att sällan ha mens :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar