04 feb2014
7
Av lini · 4 · 625 visningar · gillad 1 gånger

gravid igen..

Jaha ja fick de svart på vitt idag då vi va på bvc med Livia för att vägas å mätas å sånt. Gick till min gamla BBMför å se om hon hade tid. Å fick de bekräftat..jag är gravid igen! Är så sjukt opassande nu..har ju en dotter på 8mån..å nu helt plötsligt ska ja föd i september igen..jag som hade tänkt köpa gymkort å sätta igång träningen pga att jag aldrig tränat nånsin förr typ..behövs verkligen då mammamagen häng framför muttan..om jag inte var gravid skulle jag tränat av mig minst 10kg hade jag tänkt..är glad, samtidigt inte.. känns inte som om jag får va glad, då min sambo är riktigt negativ till de. Förbjudet lixom.. vet inte va jag ska göra..

Kommentarer

Av lini · 10 år sedan ·
7
BM *
Av Mujjan · 10 år sedan ·
5

Åh vad jobbigt :/ tycker du ska lyssna på hjärtat och göra det som känns bäst för dig. <3

Av Richter93 · 10 år sedan ·
5
Håller med mujjan det är klart du ska få vara glad. Tänk igenom noga och prata med din sambo så kommer ni nog övertens om ett bra beslut men lås inte in dina glada känslor utan visa dom så kanske han ger med sig :) lycka till
Av lini · 10 år sedan ·
7
Tack hörni! Jag tycker att INNAN man blir gravid är de bådas beslut. Men när man väl är gravid är de kvinnans. Hennes kropp. Men saker sker oplanerat hela tiden å de gå bra ändå. Så jag behåller å kämpar på!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar