11 maj2012
3
Av myrmamman · 0 · 523 visningar · gillad 0 gånger

går loss på melon och pasta!

Då känner jag bäbisen på ett eller annat sätt hela dagarna. Det är så mysigt. Min man känner pyret också och allt börjar kännas verkligt nu. Vi ska bli föräldrar!

Märker också att mitt sötsug som redan innan graviditeten var stor, knappast blivit mindre. Försöker stoppa i mig melon istället då detta är något jag konstant är sugen på. Har inte haft melon hemma på två dagar så vi ska handla idag, börjar bli lite jobbigt hemma. Pasta är ochkså något som jag är sugen på hela tiden men det kan vara av ren lathet då det är trist att laga potatis eller ris.

Var på ikea och inhandlade lite smått och gått så som spjälsäng byraå med ligg platta så att det blir ett skötbord (väldigt smart!), bokhylla och sedan skulle vi köpt en garderob med men den fick inte plats så vi ska ner på onsdag och hyra ett släp.

Har lekt inrednings arkitekt och satt upp lite tavlor och gardiner. Kommer bli kalas fint och vem vet kanske kan jag lägga upp en bild eller 2.

har ofta ont precis under revbenen men läste att detta var helt normalt men det är inte kul att ha ont. Ska kanske inte klaga då jag för övrigt mår hur bra som hälst. Börjar få foglossning så det känns skönt att blivit förflyttad till de större barnen från och med måndag.

tjipp och hej!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar