29 aug2021
5
Av Mujjan · 0 · 503 visningar · gillad 6 gånger

Fyndat på loppis

Oj var ett tag sedan jag skrev här nu.

Gjorde ultraljud den 10/8 som visade 2 moderkakor och 2 hinnsäckar med varsin bäbis i. Läkaren sa att jag har den mest optimala tvilling graviditet med minst risker så de känns skönt att veta.

Var på loppis med mamma igår och vi hittade flera söta små body's och byxor. Mamma försökte köra på väldigt neutrala färger. Men jag tycker de är okej om en pojke bär rosa/lila "tjej" kläder och om tjejer har "kill" kläder. Sen hittade vi en tvilling vagn med en liggdel som var använd kanske 6 månader sen stått inomhus. Den var helt klart den finaste begagnade vagnen jag hittills sett. Mamma och min bonus pappa köpte den till mig/oss. De var oerhört snällt av dom.

Jag har ju fått flytta hem igen. Jag studerar på Universitet, men får ännu inte CSN, jag har också en arbetsprövning jag kör, som ger mig aktivitetsstöd, men de är knappt hållbart att leva på, så jag har fått flytta hem tills jag kan hitta en lägenhet att flytta till men också som jag kommer kunna ha råd med.

Min och mammas relation har ju varit lite upp och ner så är oerhört tacksam att dom lät mig flytta hem för annars hade jag ingen annanstans att ta vägen.

Skickar med en bild på magen också.

- Over and Out - 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar