17 aug2012
5
Av madde70 · 7 · 499 visningar · gillad 0 gånger

FY FAN!!

ÅH! Ryser i hela kroppen.Jag skulle gå ner i källaren och lägga i en tvätt.När jag är nere för halva källartrappan skriker Noelia(dottern)till"Mamma en groda i trappan.Jag blev irreterad och sa"Men herre gud!Det är ju era grodor ni slängt ner(Dom har sådana där låtsats paddor i plast)Så jag gick upp igen för dett var nästan på översta trappsteget .så jag hade ju gått förbi den jäveln..När jag kommer närmare paddan så hoppar den till.ÅHH VAD ÄCKLIGT!!Så nu blir det inget tvättande idag som jag hade tänkt mig:(Jag säger paddor är nog äckligare en möss iallafall.Känns som jag har lust att utrymma huset idag.Bara åka här ifrån.

 

Kommentarer

Av maddan · 11 år sedan ·
5
Haha ska vi åka iväg tillsammans idag!! Jag är jäkligt less idag. Synd att du bor så långt bort! Å paddor är usch och fy!! :)
Av JeeA87 · 11 år sedan ·
4

Men Madde, har du inte hört att fula paddor blir till fina prinsar om man pussar på dom.. ;-)

Men förstår dig, dom är verkligen ett STORT usch!

 

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

JeeA:Ja just det jag.Dum jag var som inte tänkte på det:(Fast jag har ju redan två prinsar(snart tre)Nu är inte gubben inräknad;)Nä jag säger det fyfan för paddor.Nu när jag går här inne är jag livrädd att jag skall råka på någon av barnens plastpaddor och tro det är en riktig.Fast vem vet,det kanske skulle vara bra så värkarna kom igång av chocken;)

Av JeeA87 · 11 år sedan ·
4

Ja precis, man kan ju hoppas så du får din 3 lilla prins i famnen.. :)

Av Nikoba · 11 år sedan ·
5

Haha men du. Vad ska den oskyldiga lilla paddan kunna göra dig för ont? ;) hihi

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Dom kan ju inte göra något,det vet jag ju..Eller jo den hade kunnat gett mig en hjärtinfarkt;)Du och den var inte liten heller.Stor som en häst höll jag på att skriva men då hade jag nog överdrivit lite;)Nej men den var stor som en stor knytnäve..

Av juliet · 11 år sedan ·
3

Kan inget annat än le åt ditt inlägg så oskydiga djur kan skrämas så, möss kan ju iallafall bitas jag blev biten en gång då jag bodde på landet. då skrev jag ett brev till pappa "nu har mössen tappat respekten för oss människor".

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar