15 aug2012
5
Av madde70 · 6 · 562 visningar · gillad 0 gånger

Fullbelagt:(

Ja nu har jag varit på det efterlängtade samtalet.Gick så där.Jag var ju där pga att jag vill bli igångsatt och det hade jag blivit redan idag:)om det inte varit fullt på förlossningen:(Det var så mycket folk där så dom fick ligga ute i korridorerna.Var folk från Gbg.Skövde för att det var fullbelagt även där..Det var nog det jag befara mest av allt att det skulle bli så.Eftersom det kommit mycket utlänningar till Sverige så blir det ju så.Det erkände hon själv fast det var en läkare med slöja.Hon var hur bra som helst och såg verkligen hur dåligt jag mådde.Nu har jag fått en tid där igen den 21/8 för att se om det finns någon ledig plats.Det blir ju nästan garanterat nästa vecka jag får möta min prins iallafall:)Både min mamma och syster fyller nästa vecka så det hade blivit kul om det blev samma dag..Hon gjorde även en viktuppskattning på bebisen 3120 fick hon det till:)

Tänk om det inte varit fullt då hade jag säkert haft min lille i famnen idag..

Kommentarer

Av elvan91 · 10 år sedan ·
5
Åh, hoppas din knodd är i din famn nästa vecka då! Jobbigt att inte må så bra :/ sköt om dig och barnen! :)
Av Smurfan90 · 10 år sedan ·
5

åh va störande att de var fullt :/ men snart så :)

Av varginnan · 10 år sedan ·
5
Åå,, gud vad jobbigt att det var fullt!! Men vad skönt att de tar dig på allvar!!! Jag sa ju det:-) då hoppas vi på den 21 : a då och håller tummarna! Drick lite hallonbladsthe ( eller ganska mycket) och sexa så du e mjuk och redo att föda! Så kanske han vill träffa sin familj självmant innan nästa tisdag!! Ha det så himla bra nu:-) så ska jag gå å baka bullar å tårta till min lilla prins som fyller 1 i dag:-)
Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Tack för era kommentarer!Ha ha varginnan du är helt otrolig.Du saftar och bakar bullar och avlar hundar ja gud vet allt:)Duktig är du verkligen::Jasså prinsen fyller ett år idag..Han är ju för söt för jag antar att det är han du har på några kort här..Ha en bra dag själv!

Av Antonocornelia · 10 år sedan ·
5
Hoppas de har bättre med plats nästa vecka. Var det fullt även i skövde? Oj
Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Antoncornelia:Läkaren sa att dom har fått tagit patienter i från Skövde till Näl pga det är överbelagt  även där..

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar