24 sep2012
2
Av reebekka · 3 · 401 visningar · gillad 2 gånger

Fortfarande ingen mens.

Idag är det Måndag och min mens skulle ha kommit i Fredags. Jag har inte tagit ett test än för jag måste vänta på att pengarna kommer!

Jag vill ju verkligen bli gravid och känt så länge men nu om det SKULLE vara så att jag är gravid så känner jag mig plötsligt rädd? Varför? 

Min mens har varit regelbunden sen den dagen jag fick den när jag var tolv år.   Min barnmorska sa till mig att det skulle ta tid innan mensen skulle komma igång igen efter att jag slutade med min p-spruta men mensen komma samma månad och rullat på regelbundet precis som vanligt! 

Jag pratade med en bekant i går som varit gravid två gånger. Jag berättade för henne om min symtom och hon sa att det var så hon mådde när hon väntade sin första!! jag fick panik och blev otroligt svettig. Vet inte varför men verkligheten kanske har kommit ifatt mig för det här med att vara grravid och få barn inte bara är en dröm längre?!

 

Jag har alltid trott att jag skulle må jätteilla i början av en graviditet men det har inte visat sig än. Därför kanske tvivlar jag fortfarande. Men jag har däremot börja äta massa salami, äta mackor med ost och kaviar på (båda sakerna hatar jag), jag springer på toa otroligt ofta och jag känner mig utamattad, jag trodde i början i veckan att jag hade UVI men den "smärtan" gick över.. Sen blir jag rädd för att jag kanske bara överdriver! 

 

Snälla kommentera och skriv till mig, tycker ni att jag är puckad eller kan det bara vara så underbart att jag är gravid?

Kommentarer

Av JennieW89 · 11 år sedan ·
5

Hoppas på en graviditet nu då! Och du är absolut inte puckad! 

Av tebbo · 11 år sedan ·
7

Finns ju absolut en chans att du är gravid, känner igen det där med UVI, var min tanke också innan jag upptäckte att jag var gravid.:) Kan erkänna att jag också blev livrädd när mensen var sen och tanken att jag kanske var gravid kom men sen när vi hade gjort testet och det visade "gravid" så började jag bara gråta av lycka, så panikkänslan försvinner.:) Lycka till!

Av reebekka · 11 år sedan ·
2

Tack för era ord! Alltid skönt att höra att man inte är ensam och att det inte är konstigt att man känner som man känner! Men era ord värmer. 

Tack och Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar