26 aug2013
5
Av MammaMalda · 3 · 407 visningar · gillad 1 gånger

Första mjölken

Idag går jag in i v27+0 känns helt galet, tycker tiden bara springer iväg! Igår vid läggdags blev de blött vid brösten och jag blev livrädd mär ja förstod att de kom från bröstvårtan, har solat topless de senaste dagarna o tänkte att ja fått infektion i brösten, så fick akut sms:a mamma. Men hon sa att de e den första mjölken som kommer. Blev såklart jätte chockad då ja inte hade en aning om att mjölken kunde komma nu. Så idag får jag inhandla bindor o klippa sönder som ja kan ha i bh:n..

Kommentarer

Av Ninen87 · 9 år sedan ·
5
Köp amnings inlägg istället :-) d är gjorda för läckande bröst! Fungerar super!! Finns på vanliga mat affärer eller apotek!
Av mim_ · 9 år sedan ·
5

Jag har inte märkt av nåt sånt alls! Inte en droppe, men har läst om flera som skrivit att det redan gjort det, och den tidigaste skrev att hon var i v. 16 eller 17... Är det fel/dåligt tecken om jag inte fått nåt sånt och är i v. 33?

Av MammaMalda · 9 år sedan ·
5
Jag har ingen aning om de e bra eeller dåligt att du inte fått mjölk ännu, vissa kommer de nog helt enkelt snabbare för. Min tjejkompis fick inte sin mjölk förräns 3dagar efter förlossningen. Så de e ju jätte olika.. Jag bor i Thailand, här har ja inte sett.något sådant inlägg.. Så bindor får duga så länge tills ja åker tillbaks till Sverige. Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar