20 maj2012
4
Av Nilsson579 · 2 · 494 visningar · gillad 1 gånger

Får hon för mycket mat?

Min man fråga mig Om man kunde ge babyn för mycket mat och jag sa Nej inte kan man väl ge barnet för mycket mat. Men Hans fråga satt igång mitt hjärn kontor så därför undrar jag nu oxå. Kan man mat sin baby med för mycket mat? Vår dotter är 5dagar gammal, jag tyckte amningen gick jätte bra, och att jag hade oroat mig i onödan, men när vi var på efter kontroll hade hon gått ner för mycket och de blev orolig efter det fungera det inte lika bra jag satt och amma från 18 till 23 utan att babyn var nöjd till sist så tog vi ersättning och hon blev nöjd. Så nu kör vi på med ersättning och att jag ammar när jag kan för mina bröst är så såriga och jag har sjuk ont. Jag pumpar även ut som hon får. Men nu äter hon ca 40 ml var annan timme och de sa på bb att det man skulle amma barnet var 3-4timme men nu äter on oftare. Hon vaknar upp får mat och somnar igen ska det va så? Ska hon inte va vaken alls? Kan jag mata henne för mycket? Man tycker ju att orkar hon inte så äter hon inte eller? Lite dålig samvete har jag att jag inte kan amma men hår inte igenom de två månaders helvetet som jag hade med stora syster med amningen. Hon får bröst mjölk när jag har pumpat och hon får ersättning att fulla upp med men hon äter ofta var annan timme typ, men det är väl bättre med en glad och mät bebis? Men hon vaknar och äter sen somnar gin igen, hon är inte vaken alls när man amma var hon vaken ca 30 min för så lång rid tog det att amma. Men nu tar det 3 minuter sen är hon mät och somnar igen. Hon är nöjd och mät det är väl ändå det som är huvud saken att hon inte är ledsen. Usch det är mycket man oroa sig när man blir gravid under graviditet. Och även nu när bebben har kommit men det är ju det bästa som har hänt en att få barn och ens barn är det viktigaste son fina så klart oroa man sig hela tiden <3

Kommentarer

Av Dearen · 10 år sedan ·
3

Du kan nog vara lugn allt överskott kommer upp! :) Man kan inte ge dom för mycket min erfarenhet av det är att vår minsting (nu 6år ) var liten när han föddes och kräktes konstant vi bara matade och matade tillslut gick han upp och mår prima idag. Hoppas det lugnar lite. :) 

Av Nilsson579 · 10 år sedan ·
4
Vad bra tack för svaret, nu behöver vi inte oroa oss vi matar henne nör hon vill ha mat så om det är en gång i timmen för att bli nöjd göra jag det med glädje:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar