06 aug2012
5
Av madde70 · 3 · 436 visningar · gillad 3 gånger

Fan oxå:)

Ja nu var jag hemma från barnmorskan då.Hade ju en annan idag och skall ha nu i 4 veckor pga min ordinarie är på semester.Hon var hur trevlig som helst men det klart att man helst vill ha den man är van med.Hon kände hur bebsien låg och den låg tyvärr med huvudet neråt:(Jag hade hoppats lite på kejsarsnitt ju:(Hon klämde så hårt så att hon inte krossade skallen på den lille alltså.Sen frågade hon varför jag tog tre niferex för det är inte bra att ta så många.Mitt järnvärde låg ju på 111 så bm tyckte jag skulle ta 3.Hon sa att jag skulle börja att ta en istället"Åh så bra sa jag.Har mitt järnvärde gått upp?Nej det ligget på 108 som det brukar göra vid den här tiden..Vad skall man tro när ena säger si och den andra säger så?Sen när hon mätte magen så sa hon att jag och Karrin(ordinarie bm)mäter så olika så jag har inte att gå på..Nähä tack för dem..Om en stund skall jag ringa förlossningen pga att det rann till så fruktansvärt inatt.Tycker bara att om det varit vattnet så borde det kommit lite mer iallafall..Om dom nu säger att att det är inte vattnet som yttrar sig så,hade ni tjatat på att få komma in en då??

Kommentarer

Av Tinat · 11 år sedan ·
4

Ja hade nog velat komma in för en kontroll. Det är väl inte meningen att det ska sippra i flera veckor innan förlossningen.

Hoppas det löser sig för dig.

Av Pruttis · 11 år sedan ·
4

min tjej vände sig i v37, och redan innan de var jag inställd på ett kejsarsnitt men efter att hon vänt sig ställde jag in mig på en vanlig förlossning.. sen sattes jag igång i v.38 för för stort barn och som slutade i kejsarsnitt, och det är inget som jag skulle rekommendera om det verklinge inte behövs.

 

Tror du kommer klara det galant utan ks. =)

Av _anni_ · 11 år sedan ·
4
Varför vill du kejsarsnitt?

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar