26 maj2012
5
Av zemra · 9 · 785 visningar · gillad 0 gånger

En vecka kvar

Njuter av det underbara vädret, 26 grader, vad kan man mer önska sig :-) Förutom det självklara då, att om en vecka ska mensen hålla sig borta :-) Nu är det en vecka sen ÄL så runt nu borde väl det befruktade ägget fästa sig, eller? Vad kände ni vid denna tiden när ni hade turen att bli gravida? Vet att det är så olika men om ni vill dela med er? Eller vissa kände kanske inte så mycket? Hört att många märker det i brösten men jag känner ingenting i mina.

Ja ja, bara att ta en dag i taget!

Ha en skön lördag, allihopa :-)

Många Kramar

Kommentarer

Av LindaMaria · 11 år sedan ·
5
När jag var gravid så blev jag befruktad (när ägget borde fäst iaf) runt 25 -28 mars 2011, och tyckte 3/4 att jag mådde "annorlunda"...inget jag riktigt kunde sätta fingret på, men jag tog ett test som visade starkt plus :) Redan då började jag också få ådriga bröst, så det var nog mina första symtom :) Jag hoppas du får ditt plus och att mensen håller sig borta! Kram!
Av Sihana1985 · 11 år sedan ·
3

Jag märkte inte av något förrens den dagen det står på internet att fostrets hjärta började slå, bara en vecka innan jag gick in i 2månaden, innan dess var nog den enda symptomen trötthet men man hittade ju tusen andra anledningar till det och tanken på grav fanns inte. Väldigt olika det där, STORT STORT lycka till denna gången :D :D :D

Av dance_liisa · 11 år sedan ·
5
Jag kände nog inte av det, eller jag kände nog snarare inte efter så mycket innan mensen va försenad, då va jag helt plötsligt nojig o letade efter allt. Kände dock inget ändå.. Men vad jag märkt av folks historier så brukar det nog va vanligt o va extra trött, extra kissnödig, svullen över magen (samma saker som vissa känner vid mens) Håller tummarna för att det ska va er tur o få ett + denna gången! Du verkar vara en så stark kvinna o jag är säker på att du kommer bli en utmärkt mamma! Kram :)
Av Maria90 · 11 år sedan ·
5
Jag kände inget innan några dagar innan mensen kom :-) hoppas hoppas!
Av Maria90 · 11 år sedan ·
5
Jag kände inget innan några dagar innan mensen kom :-) hoppas hoppas!
Av Bumbi · 11 år sedan ·
5

Jag märkte av min första graviditet först i vecka 10 och då hade jag redan fått pluss på stickan.

Vid den andra graviditeten så började mina bröst att ömma och svälla vid den tiden som ägget borde ha fastnat. Dock trodde jag att det bara berodde på att jag kanske la på mig (brösten lägger på sig först innan vikten omfördelar sig vidare på mig). När mensen uteblev så ställde jag mig på vågen och upptäckte att jag snarare hade gått ner.. Då tog jag ett graviditetstest :)

Men jag tror att det är vanligare att inte märka något alls så pass tidigt! :)

Av qarin · 11 år sedan ·
4

Åh hoppas hoppas! :) Jag kände faktiskt inget alls när jag va gravid i början... Trodde inte alls jag va gravid, utan mensen va tre dagar sen o så tänkte jag bara ta ett test för att få ett negativt så att mitt psyke skulle fatta att jag inte va gravid! Blev så chockad när testet visade två streck att jag höll på att svimma. Satte mig på toagolvet o bara stirrade på testet o fattade ingenting! Trodde ju man skulle känna sig gravid! :-P Håller tummarna för dig nu!!

Av Millasresa · 11 år sedan ·
4

Hej gumman. Hur är det med dig, hur mår du?

Tänker så mkt på dig och undrar hur allt går?

Kram Camilla

Av anna019 · 11 år sedan ·
4

Tänker på dig vännen och håller mina tummar och tår.. Läget är som vanligt för min del.. gravtesten jag köpte och skulle ha förra året börjar ta sett sina bästa dagar... utgångsdatumen har snart passerat... Spädbarn blir mindre å mindre lockande.. jag kanske skulle satsa på adoption i stället... suck, tänk att livet går som på rälls för vissa.... Många kramar!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar