23 nov2011
3
Av idipidi · 3 · 550 visningar · gillad 0 gånger

en riktig dålig mamma!

Känner mig som en riktigt dålig mamma. Skrutt har krånglat hela tiden sen han kom. Jag vantrivs hemma så fruktansvärt. Går varje dag och önskar vi vore 6 månader längr fram. Borde man inte känna endast kärlek till sitt barn? Känner mig som världens dåligaste mamma eftersom jag ibland inte kan känna enbart kärlek till min son, trots att jag älskar honom mest. Är jag knäpp eller påväg att bli?

Kommentarer

Av Bettli · 12 år sedan ·
4

Det tror jag inte. Det är påfrestande. Men håll koll så att du inte hamnat i en förlossningsdepression bara, detta är mycket vanligare än vad man tror. Men jag hade också upp och ned gång, fastän min dotter varit så glad hela tiden för det mesta. Tror det nästan hör lite till med alla hormoner som spökar. Lycka till! =)

Av SaganSomBlevSann · 12 år sedan ·
5
Jag vet ju inte själv men jag har själv en känsla av att jag kommer känna det svårt att knyta an sådär på en gång som alla pratar om... Det är ju en helt ny person i sitt liv, självklart är kärleken gränslös men jag tror det där rosa gulliga fluffmolnet är få förunnat.
Av Bettli · 12 år sedan ·
4

sagan som blev sann: njae, tror nog det det är olika från person till person. Men jag fastnade direkt för min dotter och ville inte vara utan henne. kärleken var direkt gränslös. Men sådant tror jag är lite upp och ned och skiljer sig från person till person. Förlossningsdepressioner är vanligt, därför jag tycker man ska ha koll på om man ev. har svårt att ta sig an barnet eller tappar lust till det och mår dåligt. Men sen är det ju så att man inte behöver ha det men ändå må dåligt självklart, för det är påfrestande att få barn och allt är nytt osv. Man orkar inte hur mycket som helst.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar