02 sep2013
5
Av maddeN92 · 4 · 579 visningar · gillad 2 gånger

BVC -besök

Var till BVC idag och Julia har skött sig bra  !gått upp rätt mkt sen sist! Duktiga tjejen:) 
Berättade även det med pumpningen och att jag har ont och sköterskan tyckte att jag hade kämpat så bra nu dessa veckor så att jag kunde börja med bara ersättning. Känns både bra och dåligt. Jag känner mig dålig som inte kan ge henne bröstmjölk och sen vet jag vilket jäkla livet det kommer bli med människorna runt som kommer tjata på mig om varför jag inte ammar ! Det positiva är att ersättningen verkar funka i alla fall !

Och har ni några tips under tiden man slutar amma för att slippa ha ont i brösten ?

Kommentarer

Av DeniseNadja · 10 år sedan ·
5

Vilken söt liten tjej du har! Och angående ammnigen, jag vet precis hur du känner, jag ammar inte heller och folk frågar och tjatar, bara att skita i. Ersättningen är ju så pass anpassad för bebisar så dom får ju i sig det dom behöver ändå :) 

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Tack detsamma:) tur att jag inte är ensam om detta!:) Jo det är väl bara att försöka skita i alla kommentarer man förmodligen kommer få här framöver! Ja precis, dom är ju så pass bra nu för tiden:)
Av Bananapa · 10 år sedan ·
5

min pojk är uppvuxen på ersättning och de är inget fel på honom, men jag vet alla kommentarer både från omgivning och barnmorskor att alla kan amma och alla har mjölk. Men jag hade inte det, försökte med amning ett tag och när jag väl gav ersättning så blev han mätt!!! jag blev lugn och han blev lugn och sambo kunde mata och jag kunde ha ett liv igen :) nu är jag gravid igen och visst kommer jag testa amning men funkar de inte så tänker jag ge ersättning tidigare, vägrar traggla med detta

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Nej det är absolut inget fel på ersättning:). Kan man inte amma så kan man inte och det tycker man att folk borde respektera!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar