30 okt2010
0
Av Maddie · 2 · 304 visningar · gillad 0 gånger

Brio Brio Brio

Så har man varit och beställt vagn, bilbarn stol och skötväska,,,  känns bra.

vi vet ju inte vad det blir för liten krabat så vi tog det säkra framför det osäkra och köpte svart liggvagn och röd sittvagn. bilbarnstol i svart och rött...

känns jättebra att ha det klart.

Kommentarer

Av minbaby · 10 år sedan ·
5

oj va skönt att du har det undan :) jag skulle vilja köpa allting klart redan :) är ca 20 dagar efter dig tror jag ;)

men vi har både jul och min födelsedag ännu före babyn kommer så alla säger att "KÖP INTE SÅ MYCKE I FÖRVÄG" så antagligen vill alla hjälpa lite :) vilket är jätte snällt men..... jag vill ha allting klart i förväg.. och verkligen i tid.. :) nu har jag bara 3 mån kvar och börjar känna stressen.. vi har en del klart men vissa saker som vi inte har ännu är sånt som vi är i behov av direkt när babyn kommer.. nåja tålamod tålamod :D

har ni annars mycke kvar?

kraam

Av Maddie · 10 år sedan ·
0

ja vi har mycket kvar, detta är det enda vi köpt än.. behövde tydligen beställa i extra god tid eftersom de kunde bli lite sena i leveransen pga jul och nyår..

men jag är ju fortfarande osäker på vad som behöver inhandlas.. hela den här barngrejen är ny för både mig och maken... :) ska bli jättespännande men tror vi kommer missa hälften av allt som behövs..

får bli en runda till ullared och gekås i november för att köpa på oss det mesta av förbrukningsvarorna.. tvättlappar nappar osv. det ska tydligen finnas  billigt och bra där..

När ska du ha då minbaby? jag e beräknad till den 27 januari...

kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar