05 aug2013
5
Av MammaMalda · 5 · 580 visningar · gillad 1 gånger

bränna, eller feber..

Idag har varit en otroligt fin dag ute. Solen sken när ja vakna upp imorse, och har skinit hela dagen. Men att jag aldrig lär mig att jag ska ta solkräm på... Jag som bränner mig efter en timma ute i solen i Sverige liksom.. Så nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv, och undrar om ja fått feber eller om de e brännan.. Alla säger att de e viktigt att skydda sig nu när man är gravid..? Ja läste nånstans att barnet kan inte bli skadat pga den ligger i magen? Jaja, nu ska ja fortsätta tycka synd om mig själv o försöka sova. Ha de bra allihop!

Kommentarer

Av mammamys · 10 år sedan ·
5
Du har inte fått sol frossa eller sol feber? Om du vart ute för.mycket i solen? :)
Av Meduzzza · 10 år sedan ·
5
Du ska vara försiktig med att vara i solen som gravid för du kan få pigmentfläckar (ofta i ansiktet) som i många fall inte försvinner rfter förlossningen. Någon fara för bebisen i sig är det inte om du ser till att få indig massa vatten och så :-)
Av mim_ · 10 år sedan ·
5

viktigt, viktigt, viktigt att dricka MASSOR när det är så varmt! jag fick lida, för min inkompetens när det gäller att få i sig vätska, igår kväll. Fick också feber och solfrossa, inte alls mysigt, men är huvet dumt får kroppen lida ;) 

Och som nån innan skrev, så är det inte skadligt med sol för fostret så länge du får i dig vätska och svalkar dig ofta!

Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Sola med måtta och smörj dig, undvik helst solen mellan 12-15 då den är som varmast. De är farligt och bränna sig, ökar risk för hudcancer. Men som de andra säger så ska du göra de så glöm ej dricka mycket och smörj eller håll dig i skugga
Av MammaMalda · 10 år sedan ·
5

Tror nog att jag hade lite solfrossa igar. Men jag har verkligen jatte svart for att dricka over huvudtaget, ja vet att man ska dricka ungefar en 1 liter eller mer om dagen, men jag dricker kanske ett glas vatten om dagen, har alltid varit sa. Man kanske borde kopa nagon vatske ersattning da eller vad tror ni? Tycker verkligen det ar sjukt ackligt med vatten.. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar