23 jul2012
5
Av jenny88 · 1 · 665 visningar · gillad 0 gånger

börjar bli sliten!

ja nu börjar jag bli sliten! kan inte sova på nätterna för det gör ont och lillen rör sig hela tiden och så är ja fan konstant kissnödig plus alla sammandragningar :/  och på dagarna har ja sammandragningar flera gånger i timmen, en del onda en del lättare och en del känns inte alls utan magen blir bara hård! kissnödig hela tiden så man kan knappt ligga stilla mer än 10 min! och sova går ju inte då heller då man måste ränna på toa! och lillen rör sig, antagligen inte skönt för den heller hur ja än ligger! är trött på detta nu, NU vill ja att du kommer ut :)  dock 13 dagar kvar till BF och säkert 2 veckor till med min tur! 

varje natt när man lägger sig tänker man att hoppas jag vaknar med riktiga värkar eller att vattnet går eller nått men nääj! antar att ja känner som alla andra i v 38, att nu är man trött på detta och vill ha ut sitt barn :) aja ja fick gnälla lite iaf :)  kom i natt kära barn :)

Kommentarer

Av AmelieM · 11 år sedan ·
4
Ha ha så sant! Det är lika tröttsamt när den är ute med:-) Då sparkas det på en ist för i en. Håll ut! Har du testat alla knep vid toabesök? Stå framåtlutad och kissa m.m. Man tömmer tydligen bättre då och man bor inte på toa. Testade aldrig själv då jag va trött överlag på alla dessa knep. Lycka till!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar