02 maj2012
5
Av madde70 · 2 · 429 visningar · gillad 1 gånger

Blödig:(

Onsdag!Precis skickat iväg barnen till skolan,Nu skall dom vara hos sin pappa i 2 veckor,tårarna bara rinner åhh vad jobbigt det är att lämna bort dom så.Vill ju ha mina barn hos mig hela tiden,visst jag har dom två små hemma men jag vill att vi alla skall vara samlade här.Jag låter som en egoist nu för det klart att dom vill träffa sin pappa oxå och han dom.Är det verkligen normalt att bli så ledsen när man skall lämna bort dom??Jag trror det blir värre när min stora flicka inte mår så bra nu heller,med det att hon är rädd att bli utanför för hon skall få ett till syskon.Känns som jag sviker henne nu när jag skaffar en till.RIKTIG HATAR MIG SJÄLV NU OCH KÄNNER MIG SOM EN VÄRDELÖS MAMMA.+Att min treåring kör slut på mig med sitt trotsiga humör.Jag mår så dåligt nu så fyfan.Har lust att hämta hem dom fråm skola och bara sitta och krama dom hela dagen.

Kram alla

Kommentarer

Av LindaMaria · 10 år sedan ·
5
Så klart att det är fullkomligt normalt! Du älskar ju dina barn mer än allt annat, och därför vill du ju ha dem så nära det bara går så mycket som möjligt. Det hade varit konstigt om du hade kunnat lämna dem ifrån dig utan att känna saknad och ledsamhet. Och din stora flicka kommer bli överlycklig när bebisen kommer! Självklart blir det ett tumult av känslor för henne, men i slutändan kommer hon bara tycka att det är kul med en liten :) Din flicka är väl också så pass stor att hon kan få hjälpa till med den lille, om hon vill? Allt kommer bli så bra, och du är absolut ingen dålig mamma :) Men jag kan förstå att du kan känna så. Jag sitter redan nu och tvekat inför att skaffa en till, om Linnéa skulle känna sig bortskuffad... Men sen påminner jag mig om vilken stor glädje jag har i mina syskon, och att jag inte vill att hon ska växa upp utan :) Men det är klart att det blor en period av omställning för alla i familjen. Men det är det värt! Kram!
Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Tack LindaMaria!Jag är så glad att du finns på den här sidan:)Du kommer alltid med kloka svar.Jo det är nog så att det hör till att vara ledsen när man lämnar bort barnen,men frågan är inte jag är extra känslig nu.Jag gråter fortfarande fast det var 1 timme sen jag skickade iväg dom.Jag känner mig så värdelös så det finns inte ord för det.Tror nog att min dotter mår bättre när väl den lille kommer:)Det lustiga är att hon reagerade inte när jag väntade tvillingarna.Om det en en känslig ålder nu kanske.Det är så sorligt när hon ställer frågor som att "lovar du mig att vi kommer måla top model även när bebisen kommit"osv.Och mycket frågor om att jag kommer väl inte dö ifrån henne..Nej usch jag vill inte tänka på det mer..Men tack LindaMaria för alla fina svar

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar