10 aug2013
5
Av maddeN92 · 9 · 410 visningar · gillad 1 gånger

Besök på förlossningen

Nu ikväll blev det ett besök till förlossningen för var så oroligt då jag inte känt bebis lika tydligt på 2 dagar. Fick gå in på ett rum .banrmorskan började fråga mig om jag åt all mat så hon kunde skriva i sin beställning inför imorgon, sen kom det in en till barnmorska och presenterade Sig. Jag fick smått panik för lät precis som att jag skulle få bli kvar där! Hjärtat började slå och det första jag tänkte på var att jag har ju inte bb-väskan med mig sen är vår katt ensam hemma!! Den ena kom in med saft och vatten till mig och jag fick ju ännu mer panik xD Fick ligga där i ca en halvtimme och lyssna på bebisens hjärljud och sen kollade dom nån kurva för att så så allt stod rätt till. Allt var som tur är bra så fick åka hem igen!!:)  nu kan jag sova lugnt !  Men så sjukt overkligt det kändes! Tänk att där ska jag ligga på riktigt snart!!! Kan inte fatta det! 9 dagar till bf! Smått panik ;) 

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

snart dags! :-) Åkte in tre gånger sådär, var rätt skönt (och mindre pinsamt, tyckte det var pinsamt att komma in och det var falskt alarm hela tiden) när det äntligen fick bli bebis. :-)

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Ja snart så !:) Men är man orolig så är det lika bra att kolla upp det. Bättre en gång för mkt än för lite:) men hoppas att det blir bebis vid nästa besök där !!:)
Av JacquelinesMamma · 10 år sedan ·
4

haha, kommer ihåg att jag också kände panik när vi kom in för kontroll dagen innan jag väl fick komma in för att föda! vi hade ju ingenting med oss och ja, de kändes riktigt overkligt. Men inte dagen efter när vi väl kom in., de kändes lite skumt först men sen tänkte man inte på de :P

Av Sandra__Tindra · 10 år sedan ·
5
Kolla debom du alls hadd bå på G?? :)
Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Haha ja de var bara sjukt! Så overkligt! Och nu inatt har jag legat och tänkt på de där förlossningsrummet och fått smått panik xD Nej dom kollade inget sånt alls, bara hjärtljudet, den där kurvan å så. Men dom kollade aldrig om jag var öppen eller något sånt. Hade ju varit kul å veta faktiskt! :p
Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Ang om du är öppen: be din BM kolla när du kommer dit nästa gång (borde väl vara nu i veckan?) då vet du liksom. 

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Jag ska dit imorgon! Men känns fel att fråga ! XD
Av HannaA · 10 år sedan ·
5

Vad skönt att allt såg bra ut :)
Angående att kolla hur öppen man är, jag personligen hade nog inte velat veta pga att det skulle kännas som att det tog så lång tid då :P haha.

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Ja verkligen:) vet inte om jag vill heller inte ! Jag har nog större problem med att veta att någon ska vara mellan mina ben xD haha ursäkta men jag är livrädd för det!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar