11 jan2013
5
Av maddeN92 · 9 · 619 visningar · gillad 0 gånger

Arg,less ,förbannad!!!

Alltså jag känner bara att jag måste få avreagera mig på något vis. !!Just nu känner jag mig väldigt jäkla förbannad!! Har en svärmor som är på oss,eller ja mest min kille ( för att hon inte vågar komma till mig) ,tjatar på om vi verkligen ska behålla barnet. JA vi ska behålla barnet och jag tycker de är upp till oss. Och tycker hon är så jävla feg som inte vågar säga något till mig utan jag får höra allt genom min kille. Hon går bakom ryggen på mig känns det som och passar på att pratar med min kille när jag inte hör. de komiska är att idag ropade hon från tvrummet in till köket där jag och han sitter och säger till Stefan " har du pratat med henne?" .så jävla less !!!! Så arg ,besviken!! Ååååh vet inte vad jag ska göra!!! Sen då ringer hon och pratar med andra om de ,att allt kommer bli så omöjligt för oss och bla bla bla. känns ju bra ....Känner mig så jävla maktlös och jag mår inte bra av detta.känner hur jag stör mig på henne för varje gång jag ser eller hör henne!! Bor i samma hushåll gör inte saken bättre.... Både jag och min kille vet precis hur allt ligger till. Nej ingen av oss har jobb eller inkomst men vi gör ALLT för att barnet ska få de så bra som möjligt!! Kämpar varje dag för att försöka skaffa jobb och pengar .Men hon fattar ingenting!!! Varför kan hon inte bara stötta oss som alla andra gör!?? Fan så less på allt. Hon får mig till och med att tvivla ibland, men jag VET att vi kommer klara detta tillsammans!

Kommentarer

Av lini · 11 år sedan ·
7
Sånt där är aldrig kul. Man vill ha positiv respons å pepp. Du har ju tur att din kille förmedlar de hon smygtalar om iaf, till dig. Jag vet int hur jag skulle reagera faktiskt om jag va du mer än att jag skulle ta upp de FAST att börja säga, helt random, "förresten så kommer vi visst klara de här. Stör du dej på de kan du som minst knipa igen. De gäller att tro på sig själv. Å du kan int ens tro på din egen son å ge han de stöd en mor ska ge?" Osv...haha känner att jag ville säga till hon så jag slutar skriva va du ska säga, lär bli skitlångt annars... Du är som jag, har inge jobb. Men jag har inte haft pepp på de förns nu. Tror eftersom jag saknar grunskoleutb. så blir de någon kurs för mig elr intensivutb. Har aldrig jobbat på riktigt men vet att jag iaf får ungdomsgaranti. Jag tycker du å din kille, förutom å söka jobb, kan söka lägenhet iaf. Du som gravid får automatiskt förtur i lägenheter OM soc å allt va de het vill betala er ett bostadsbidrag. Men ni gör som ni vill, hoppas din svärmor skärp sig å börjar ta in va som komma skall. Hon ska ju iaf va glad ni sa att ni va gravida så pass tidigt! :) kramen
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Lini: tack ska du ha för svaret :) jag vet faktiskt inte hur jag ska handskas med henne snart men försöker verkligen.! Och allt detta jag skrivit har jag inte ens vågat säga till min kille...fruktansvärt är de!! Ja min mamma tyckte att vi skulle prata med soc och se vad dom kan erbjuda. Man måste ju få nån hjälp nån stans tycker man! Allt ordnar sig på på ett eller annat vis , de vet jag! :))
Av lini · 11 år sedan ·
7
Jaadå :) .. joo klart de ordnar sig! Men nyckeln förutom ärlighet är ju att känna varann på djupet så pass att den andra inte bli sur över nåt du känner. Du trivs inte me hur de är just nu så han lär förstå de :) säg de när de känns ok elr nästa gång bägarn rinner över för dig :) du har ju säkert iaf körkort, då kanske du kan hitta nåt jobb så du iaf kan köra dit :) körkort har int jag, har int ens börjat.. har velat men nu är de värsta halkan här uppe :/ vill inte göra nå förhastat! Haha
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Tack:) ja jag har sagt lite hur jag känner och de förstår han:) han känner lika själv. Ja jag tog körkort i början av dec så lättare att hitta nått jobb nu kanske :) lycka till med ditt :)
Av lini · 11 år sedan ·
7
Jaa men de verkar ju bra iaf! :) ..jaa de är ju som en oskriven regel nästan å ha körkort :) vilken linje gick du på gymn. då :) haha lär jag behöva ;)
Av Antonocornelia · 11 år sedan ·
5
Tänk på att även hon har rätt till en egen åsikt. Däremot kan ni säga till henne på skarpen att nu har ni hört hennes åsikt och valet är ert och ni har gjort ert val. Punkt slut. Slutdiskuterat. Tråkigt och jobbigt när närmaste inte kan förstå när man gjort sitt val. Min mor tyckte och tycker fortfarande att jag inte skulle behållt barnet i magen men hon tjatar inte om det då jag fått henne att förstå turligt nog att det är mitt val
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Lini: haha precis.gick barn och fritid med inriktning barn :)
Av lini · 11 år sedan ·
7
Jaha då kan du kanske lite extra då :) du är i vecka 9 nu va? Ska ni göra nå tidigt UL? :)
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Lini: haha ja kanske de:) Ah de är jag .nej inget privat iaf.men har ju blivit erbjuden kubtest så de blir de i så fall.vet dock inte när man brukar göra de?:) du då?:)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar