24 dec2011
3
Av idipidi · 2 · 442 visningar · gillad 1 gånger

Är totalt trasig!

Det var nog inge tänder på gång. Utan magont. Igår när vi hade lilla julafton hos mormor fick skrutt sig ett anfall igen. Han skrek i nästan en timme tills han tappade luften. Vad är det som är fel men min lilla och varför har han såhär? Vi som sagt har testat allt. Minifom, semper magdroppar, byta ersättning, vi har fått mjölkfri ersättning på recept som var värdelös. Magmassage varje dag, rapning ofta vid matning och vi använder oss av mr.browns flaskorna. Skrutt somnade kl 22.10 totalt utslagen men hörde av sig redan kl 23 och har vart in flera gånger sedan dess. Så nu ligger skrutt i min säng hos Johan och jag i gästrummet. Dessa 4 månader har vart en sjukt jobbig resa och är fortfarande. Känns som om alla obesvarade frågor och tankar knäcker mig snart. Jag delas på mitten då jag inte kan hjälpa min son och då ingen vet vad som är fel! Ser inte alls fram emot julafton och att kliva upp om några timmar. Vill att detta ska ta slut så jag någon gång kan börja tycka om att vara mamma. Kan ingen ge mig svar?!

Kommentarer

Av Flikka23 · 11 år sedan ·
5
Har du provat något som heter windi? En "ventil" som hjälper barn släppa ut gaser som sitter fast. Har en del bekanta som använt sig av dessa när inget annat fungerat och de har varit supernöjda. Vet inte riktigt var man kan få tag i dem men googla lite, annars finns det mesta på tradera. Då bajs följer med ut råder jag dig att göra detta på barnet naket i badkar/dusch el. Liknande.. God jul och hoppas det ordnar sig för er! :)
Av JennieW89 · 11 år sedan ·
5

Usch, det måste vara jätte jobbigt :/ Men prova det som flikka23 skrev om. Det skadar ju inte. Hoppas din lille blir bra snart! Och hoppas ni får en god jul :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar