18 sep2013
4
Av Emmawetterholm · 3 · 691 visningar · gillad 0 gånger

äntligen är sängen på plats

Äntligen så är sängen hemma hos mig och sambon, den har legat hos sambons föräldrar sen vi flyttade ihop i augusti men nu så fick sambon tummen ur att säga till att dom skulle ta med den då han började känna att han kan komma när som helst... Han tyckte först att han kunde hämta den och skruva ihop den när jag ligger på bb men äntligen fick han lite vett i skallen XD

Klart min bebis ska ha svarta lakan som mamma och pappa! varför ska allt va ljust och gulligt igentligen? Han har ju sin säng mobil som han kommer ligga och kolla på i ljusa glada färger men tror inte han bryr sig om det är svarta lakan lixom.

Har fått tag på ett svart spjälskydd som jag ska hämta imorgon, nyfödda kan ju va utan när dom endå inte rör sig så mycket specielt inte när han ska sova i ett babynest men nu har jag hittat ett jag vill ha så då får han ett från början :)

Och idag hämtade jag upp en emmaljunga skötväska i vit läder :D fusk såklart! fick betala 250 kr men de va de så värt de :D så många fack och jag har alltid velat ha en vagn i vit skin men dom är så dyra så fick bli en vit fusk skin väska :D Dom är ju svindyra så 250 är super :D

 

 

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Klart bebis ska ha samma stil som mamma o pappa :-) Vi valde ljusa lakan, handdukar o kläder av den enkla anledning att de inte bleks i tvätten ;-) Mycket tvättande, speciellt nu när han börjat med smakisar (passerat 4mån) och vissa av dem, som morot och mango, lämnar vackra orange fläckar. :-D  Vi har dock slutat ha svart i vår säng eftersom katthåren syns för bra då, haha. :-D Kan ändå rekommendera babynest, spec om bebis verkar ha svårt att somna. Vi hade det inte men han var väldigt närhetskrävande så det slutade med att vi bullat upp filtar, täcken och kuddar runt honom iaf, i efterhand borde vi ha köpt ett nest, men nu är han ändå för stor för det, och sprattlar runt i sin säng. :-) Lycka till med bebis, tror han kommer älska sin mörka lilla hörna. :-)

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

ps. jag hittade aldrig en skötväska som funkade och passade mig, så jag tog en av mina stora svarta handväskor (köpt i Budapest, hehe), den rymmer både skötgrejor, mat, lite kläder och min bamsekamera (SLR), perfekt. :-D - så om din vita blir ful kan jag rekommendera en stor handväska i äkta läder med massor med fack ;-) 

Av EleonorC · 10 år sedan ·
5
Så mysigt :) vi ska sätta ihop våran i helgen :) oh vad man längtar nu <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar