25 mar2013
5
Av maddeN92 · 10 · 324 visningar · gillad 0 gånger

Ångest!

Idag Satte jag i mig kladdkaka med grädde och nu står det ångest i pannan på mig! Jag mår så dåligt av att jag äter och inte kan stå emot socker och sen får jag ångest över att jag går upp i vikt! Att se siffrorna på vågen är inge vidare roligt.... Att vara gravid är inte alltid kul efter som man äter som en häst varje dag! åhj hur ska detta gå under påskhelgen när det är en massa godsaker framme?! Usch! 

Kommentarer

Av lifa · 7 år sedan ·
5

hehe, jag har klarat mig ganska bra>< suget på godis har blivit mindre sedan jag blev gravid:D men e sjukt hungrig o vill bara ha mat spec fisk:D o juice:P finns inge godare nu><

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Haha okej skönt de iaf! Godis är jag inte jättesugen på men sånt här annat socker som kakor osv . Inte okej xD
Av lifa · 7 år sedan ·
5

hehe jag e sugen på bullar>< men e för lat/ för ont för o stå o göra de>< o köpta e inte samma sak tycker jag o e inge kakmonster men degmonster>< :P hehe tänk på tänderna bara då dom e känsligare nu :)

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Haha åh deg å smet är då gott ;) Jo jag gör så gott jag kan med tänderna :)
Av lifa · 7 år sedan ·
5

supper gott med deg o smet :D men som sagt inte blivit nå bakande här då vi håller på o tapetserar i köket, ska slipa o spakla i veckan nu><brabra:P

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Haha ja verkligen! Spec sockerkakssmet! Får hoppas du får göra de snart då:D
Av lifa · 7 år sedan ·
5

mums>< jao de får man hoppas>< hyresvärden har dock varit seg så idag kom han med spakel><

Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Jag gjorde sockerkaka igår . Så GOTT de var med smeten ;) Haha ajdå.men då går de framåt iaf ;)
Av lini · 7 år sedan ·
7
Haha, madde, få int ångest! Då kommer jag oxå få de tillslut. Dricker cola varje dag, verkligen int nyttigt! Å om de finns choklad så äter jag de me, om inte så gå jag å köper de! Nu på slutet (är i vecka 34) så har jag blivit jätte sötsugen! Mina cravings är bl.a cola. Jag väg typ 79 nu, ha gått upp ganska mycke, men de syns int mer än på magen. Tänk på att du ha ju cravings säkert, sätt i dej de du vill, även om du vill unna dej de lilla extra. Få du ångest, ta en morot vetja ;)
Av maddeN92 · 7 år sedan ·
5
Lini: haha tack skönt att man inte är ensam om det! Ja det är väl bara å försöka njuta ändå! Och jag försöker så gott det går att äta nyttigt men så här till påsk är det rätt svårt! Men men ska vara glad att jag har aptit!;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar