17 aug2012
4
Av NovemberMaj · 3 · 554 visningar · gillad 0 gånger

Älskar, älskar inte...

Tiden går så fort, min lilla Molly är redan 13 veckor <3 I tisdags var jag på återbesök hos bm och satte in en hormonspiral vilket känns jätte bra :) dock finns de saker som inte känns lika bra! Jag har typ gått och blivit folkskygg eller nått :( jag har inga vänner som har barn och min bästa vän och jag har inte pratat med varandra sen två veckor innan Molly föddes, så nu har jag typ ingen att umgås med... Umgås typ bara med sambons vänner och de är inte så ofta, men båda är gravida, ena ska ha om två veckor och den andra i januari så de ska bli jätte kul!! Men jag känner att jag skulle behöva lite "egna" vänner, och gärna med barn!! Theo (min son som blir 2 år i november) umgås bara med barnen på dagis dom få dagarna han får vara på dagis, önskar för hans skull också att jag kunde hitta någon som han kan få leka med de dagar han inte är på dagis!! Det finns ju typ öpnna förskolan, men jag vågar inte gå dit själv :( för här kommer problem nr två in.. Jag har så jävla dåligt självförtroende!!!! Jag känner mig så ful och tjock, jag hatar att gå förbi en spegel eller något kjag kan se min spegelbild i!! Och det blir som en ond cirkel, jag vill/kan inte gå ut och träffa folk för att jag känner mig ful och tjock och är rädd för att folk ska se ner på mig, oxh jag kan inte göra något åt vikten för jag vill inte visa mig ute.. :/ hatar att känna såhär!!!! Och imorgon så ska hela familjen ut till min mormor och morfar på kräft skiva och de ska bli så roligt, har verkligen sett fram emot det, fram tills nu.. Min lillasyster ser typ ut som en fotomodell, lång, smal och väldigt attraktiv! Och min mamma är också snygg, vilket på något dumt jävla sett får mig att känna mig ännu fulare och tjockare!! Älskar mina underbara fina barn över allt annat på denna jord, men jag hatar att jag inte känner mig fin :(

Kommentarer

Av celieh · 9 år sedan ·
4

Det låter som du skulle behöva gå och prata med någon, typ en kurator angående ditt synsätt på dig själv.

Har du alltid haft så här dåligt självförtroende?

Finns det ingen mamma till de barn på dagis som din son leker med som du kan ta kontakt med?

Bygg även upp vänskapen med din sambons vänner. Jag hade inga vänner alls för 7 år sen, träffade min sambo och "snodde" en av hans vänner som jag klickade med på en gång. Idag är hon gudmor åt vår son och vi är oskiljaktiga! Så det är kanske inte helt fel att bara ha sambons vänner heller, det kan bli något jättebra av det och om två av de nu väntar barn så får ni ju automatiskt något gemensamt. Bygg vidare på det!

Lycka till och hoppas du mår bättre snart!! Kram

Av madde70 · 9 år sedan ·
5

Usch så ledsen jag blir när jag läser vad du skrivit:(Du behöver verkligen gå och prata med någon.Du är säkert inte ful,det är något du bara tycker själv.Och skulle du vara lite tjock så är väl inte det något konstigt,Du fick ju barn för 13 veckor sen.Din lillasyster kommer säkert oxå vara tjock 13 veckor efter hon har fått barn och det var säkert din mamma med.Jag har varit fotomodell i ca 15 årstid och jag tycker absoult inte att jag är snygg.Kan säga att jag har nog väldigt dåligt självförtroende vad det gäller mitt utseende.Hatar att vara med på kort.Fort en kamera dyker upp så går jag och gömmer mig.Men i mitt jobb så känner jag inte alls så.Då är det helt underbart att possera framför kameran och när jag går där ifrån så är jag fula Madeleine igen.Jag tror inte problemet sitter i ditt utseende utan det sitter nog djupare en så..men jag känner igen mig i det du skriver.Kan få panik när jag ser mig själv i spegeln,det kan förstöra en hel dag,När man träffar någon i affären typ så tänker jag.Vad den tittar på mig ser jag konstig ut.Jag har tom sagt rätt ut till folk:Vad fan glor du på,du är inte heller så jävla snygg.Du har nog bara en väldigt skev bild  av dig själv som inte alls stämmer ,så jag tycker du skall få någon att prata med så du slipper att må så.

Hoppas det löser sig för dig/kram

Av PaulineK · 9 år sedan ·
5

Usch känner igen mig i en del av det du skriver. Har inte heller några "egna" vänner som har barn och som jag kan umgås med då dem få vänner jag faktiskt har bor 30 mil härifrån.. Och jag är inte heller den som drar iväg på olika grejer själv, har alltid haft dålig självbild men sen Mhy föddes har den blivit något bättre men inte såpass att jag vågar gå till tillexempel öppna förskolan helt ensam. Men jag har också gått och pratat med en psykolog om min skeva självbild vilket du också bör göra för så som du känner ska man inte behöva känna. Hoppas att du snart kan se positivare på dig själv och att du hittar någon att umgås med! Styrkekram!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar