22 jul2013
5
Av mammamys · 0 · 376 visningar · gillad 0 gånger

Allt och inget.. flytt, oro och allt där till.

Tänkte slänga av mig lite skit, tankar jag haft och annat smått och gott.

Börjar med att vi äntligen har flyttat!! Inte dit jag/vi egentligen ville men bort från lägenheten med allt mögel, visst är de lite små saker kvar att ordna där som städning osv men de kommer. 
Nu bor vi i ett hus,stor tomt och grannar med barn som leker med Theo. 
Blev så chockad när jag igår satt i köket och grannens pojkar kommer in genom dörren och ville leka med lilleman, de var så härligt att se
Så dött där i skogen vi bodde innan och ingen granne och inga barn,så Theo trivs jätte bra här! 
Dessutom är de både gång/cykel avstånd ner till "centrum" med café,ica,vårdcentral och dagis. innan var de 1,5 mil till närmaste. 

Krångel med lillemans pappa är de igen också "/ fan alltså, jag blir så trött på honom. Han har inte hört av sig sen i onsdags och när jag väl fick tag på honom så säger han att han ska höra av sig senare, vilket han inte gjorde. 
Han har stuckit hemifrån, har ingen bostad längre och ingen inkomst och bor förtillfället hos en kompis till honom, och han vill att jag ska lämna Theo till han "/  känner mig inte alls sugen på det.
Theo går och frågar efter honom men han får ju inget svar, så Nicklas min nuvarande sambo som vart med sen Theo var 1år (2,5 snart) har blivit mer och mer pappa för honom. 
Han säger "pappa Nicklas" men pappa till han biologiska. 
och som om inte de räckte med att han strular som vanligt så ska hans farmor och farfar nu flytta tillbaka till Tyskland. Det var lite så allt började med Stefan tror jag, att han inte riktigt ville flytta tillbaka.. Så jäkla mycket på en gång, så jag får både ångest och psykbryt på samma gång, 
Kan inte direkt längta efter kommande barn som är på G heller just nu känner jag. 

Vecka 25 idag (24+0) känner hur han buffar och sparkar har dock moderkakan fram denna gången. 
Men tanken har börjat slå mig att allt kanske inte är som det ska,jag har ingen mage alls, syns väldigt lite.. kan bebis vara för liten ? 
När jag väntade Theo så var jag gigantiskt vid detta laget och då vägde jag ändå 45kg mer än vad jag gör idag, kan inte riktigt slappna av ordentligt.. blir så less att de ska vara så här hela tiden, sambon har inte direkt tid att lyssna heller och om stefan kan jag inte prata med honom, då de ordagrant verkligen HATAR varandra :'( Yeah Yeah. 

Nu har jag försökt organisera alla saker som ska ställas i ordning efter flytten, lilleman sover och sambon jobbar natt.
Det blir jag och hundarna som gosar ikväll. 
 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar