07 aug2012
5
Av madde70 · 3 · 472 visningar · gillad 0 gånger

Allt brast idag..

Jag har hållt på nu i flera veckor och trappat ner med mina citalopram(antideppressiva)coh ändå mått hyffsat bra.För 2 dagar sen slutade jag helt.Idag har jag mått så dåligt att jag istort sätt gråtit hela dagen.Den sista tiden har jag inte förstått varför jag skällt och haft mig,kännts som jag har hatat hela världen och även mig själv med.Jag har trott att det berott på graviditeten men idag gick det upp ett ljus att det beror på att jag slutat..Jag var inne och läste på symtom vud nertrappning och allt stämmer nästan in på mig.Frågade en fråga här förut om domningar i ansiktet men nu fick jag reda på att det var en av biverkningarna.Jag vill bara vara själv känns som jag tappat tålamodet med barnen med och den känslan har jag aldrig haft för mina barn.Hunden som jag med älskar har jag nästan lust att strypa bara den skäller.Usch tårarna bara rinner på mig.Kan säga att jag kan inte minnas när jag mådde så här dåligt innan.Jo förresten det var nog när jag födde första tvillingen och dom står beredda att bara springa iväg med honom och jag fattar ingenting,när jag ligger där i panik och har en till och föda ut och dom har inte beättat för mig att när man ätit citalopram så kan dom få svåra problem med andningen.FYFAN säger jag bara ,att jag ALDRIG fick reda på vad som kunde hända när man åt den tabletten.Min man var inne hos pojken när jag födde flickan.Ja sa till han hela tiden under värkarna att han skulle springa in till pojken så han kunde informera mig att han mådde bra,visste ju inte när jag låg där varför dom sprang iväg med honom.Han hann inte tillbaka så han var med när flickan kom ut,men han träffade henne ju borta där han var.Flickan sprang dom ju oxå iväg med..Vill inte gå igenom en sådan förlossning igen pga av medicineringen även om jag denna gång hade varit förberedd på vad som kan hända.Det är väl bara att bita ihop nu och hoppas på att lillen kommer så jag kan börja med min medicin igen..ÅHHH VAD JAG KÄNNER MIG MISSLYCKAD NU...
 

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Du är inte misslyckad. Bara mänsklig. Kram!

Av _anni_ · 10 år sedan ·
4

Vad tråkigt=( Men du gör det för ditt barn, det är värt allt slit!

Du kanske inte behöver dom efter grav till och med? Eller jag vet såklart inte varför du äter dom men håller iaf tummarna att du slipper!

Kram !!

Av JennieW89 · 10 år sedan ·
5

Starkt av dig att kunna sluta. Men det är inte bra. Dem säger alltid att man ska överväga barnets eventuella risker med modern välmående. Alltså det är ju inte bra för bebisen om du mår dåligt heller. Jag äter antidepressiva och har gjort det i flera år. Tror dem jag tar är bättre för allt var bra med flickan min, och bm sa aldrig något negativt heller. Talade med läkare när jag bytte sort under graviditeten nämligen. Tar nu Sertralin. Prata med läkare och hör med dem tycker jag. Inte bra att du ska gå och må dåligt. Det finns inget värre! Kram och lycka till.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar